Δημητρίου: «Η κόρη της προσπάθησε να την προσεγγίσει, αλλά έπεσε στο κενό»

Όσα είπε η Νάνσυ Παραδεισανού στο Breakfast@star

Το τελευταίο διάστημα η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη απασχολούν τα ΜΜΕ με τη ρήξη που υπάρχει ανάμεσά τους. Μητέρα και κόρη έχουν κόψει πλέον κάθε επικοινωνία, με αφορμή έναν καβγά στην Αμερική, όπως αποκάλυψαν και οι δύο. 

Κιουρτσάκη - Λώσης: «Η οικονομική κατάσταση των παιδιών είναι άσχημη»

Η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την εκπομπή Γεια Σου αποκάλυψε πως η κόρη και ο γαμπρός της τραγουδίστριας μετά την επιστροφή από την Αμερική έκαναν μια προσπάθεια προσέγγισης, αλλά «έπεσε στο κενό»!

Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τη συνέντευξή της

«Η Όλγα και ο Φώτης έκαναν μια προσπάθεια προσέγγισης για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Έστειλαν φαγητά και γλυκά την Πρωτοχρονιά στην Άντζελα, αλλά δεν απαντήθηκαν ως πράξη».

Νάνσυ Παραδεισανού


Η κάμερα του Breakfast@star συνάντησε τη δημοσιογράφο και τη ρώτησε για τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε για την κόντρα ανάμεσα σε μητέρα και κόρη κι εκείνη αρκέστηκε να πει: «Το κομμάτι αυτό του ρεπορτάζ τρέχει συνέχεια. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο συζητιέται δημόσια η κόντρα της Άντζελας και της κόρης της. Εύχομαι να τα ξαναβρούν. Είναι στενάχωρο να συζητιούνται τα οικογενειακά της Άντζελας δημόσια. Η Άντζελα δεν μπορεί να παραβλέψει αυτό το τόσο σημαντικό που έχει δημιουργηθεί».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top