Γουλιώτη: Διαφωνώ με την τάση των επωνύμων να “διαφημίζουν” τα παιδιά τους

Τι είπε για την αποτυχία της στις εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για την οικογένειά της και τους γονείς της, για την αποτυχία της στις εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, ενώ εξέφρασε και τη διαφωνία της με τους επώνυμους που “διαφημίζουν” τα παιδιά τους.

«Ο πατέρας μου ήταν Έλληνας, η μητέρα μου Γαλλίδα. Γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν δια αλληλογραφίας», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο, Κάλλια Καστάνη.

«Το Maestro δε μας άνοιξε νέους ορίζοντες και διεθνή καριέρα»

Για την αποτυχία της στις εξετάσεις για το Εθνικό Θέατρο η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε: «Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι είχα έπαρση, νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη, αλλά δεν ήμουν.

Αναφορικά με τον ρόλο της γυναίκας στη σημερινή εποχή η Στεφανία Γουλιώτη: «Είναι τρομερό στερεότυπο το ότι μια γυναίκα θεωρείται άξια κοινωνικά μόνο αν έχει γίνει μάνα. Όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους είναι η συντροφικότητα, που είναι διαφορετικό από το «να κάνω ένα γάμο και ένα παιδί για να αρέσω».

«Βλέπω έναν μικροαστισμό γύρω μου, ειδικά από τότε που μπήκαν στη ζωή μας τα social media που προβάλλουν το τι είδους ζωή κάνει ο καθένας. Διαφωνώ με την τάση των επώνυμων ανθρώπων να “διαφημίζουν” τα παιδιά τους και τον ρόλο τους ως γονέα», κατέληξε η Στεφανία Γουλιώτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top