«Το Maestro δε μας άνοιξε νέους ορίζοντες και διεθνή καριέρα»

Οι σκηνές της στη σειρά συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Στεφανίας Γουλιώτη

«Μετράει» αρκετά χρόνια στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ωστόσο, έγινε ευρέως γνωστή με τη συμμετοχή της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro το 2023. 

Στεφανία Γουλιώτη: Ποζάρει στο σκάφος με το μπικίνι της στην Κεφαλονιά

O λόγος για τη Στεφανία Γουλιώτη που καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά, εξήγησε πώς οι φήμες ότι είναι απρόσιτη και σνομπ την έκαναν να χάσει μέχρι και δουλειές. «Έχω αφήσει αυτή την εντύπωση να πλανάται γύρω μου. Και μιλάω, και σε εκπομπές πηγαίνω, και δουλειές έχω χάσει γιατί μου λένε “ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα δεχτείς”. Παιδιά πότε είπα εγώ ότι δεν πάω σε δουλειές, ότι δεν πάω στην τηλεόραση;», δήλωσε με χιούμορ. 

Η Στεφανία Γουλιώτη αποτελεί μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του θεατρικού κοινού

Η Στεφανία Γουλιώτη αποτελεί μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του θεατρικού κοινού

«Δεν προσπάθησα να φαίνομαι απρόσιτη. Βρέθηκα σε κάποιους χώρους που προσπαθούμε κάτι που είναι άπιαστο οπότε χρειάστηκε μια συγκέντρωση πιο έντονη κι ίσως αυτή η ενασχόληση να έδωσε αυτή την εντύπωση», είπε στην Αθηναΐδα Νέγκα

Στεφανία Γουλιώτη: «Δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχε βία στις σχέσεις μου»

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεχή απογοήτευση που βιώνουν οι καλλιτέχνες καθώς κυνηγούν μια άπιαστη τελειότητα που ποτέ δεν έρχεται, αλλά και στην επιτυχία του Maestro: «Το καλλιτεχνικό που είναι άπιαστο έχει μια διαρκή απογοήτευση, κοιμόμαστε με Zanax. Έχει μία απογοήτευση γιατί δεν μπορείς να πιάσεις ένα μυστήριο, να κατανοήσεις ένα άπιαστο πράγμα. Ξέρεις ότι δε θα το κατανοήσεις και το χαίρεσαι ταυτόχρονα». 

Σκηνή της Στεφανίας Γουλιώτη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Maestro

Σκηνή της Στεφανίας Γουλιώτη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Maestro

Για το αν το αν η επιτυχία του Maestro έδιωξε λίγη από την «απογοήτευση» αυτή, απάντησε: «Δε σταμάτησε. Σήμαινε μια μεγάλη χαρά, δε μας άνοιξε νέους ορίζοντες. Μιλάμε ελληνικά, δε μας άνοιξε διεθνή καριέρα». 

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro

«Βλέπουμε επιτυχημένες σειρές σε δύσκολες γλώσσες. Τα βλέπεις αλλά αν είσαι παραγωγός δε θα πάρεις έναν Σκανδιναβό σε κάποια αμερικανική παραγωγή» πρόσθεσε και συνέχισε: «Θα μπω εγώ τώρα να συγκριθώ με τις Αμερικανίδες ή τις Γαλλίδες που έχουν τη γλώσσα άπταιστα; Υπάρχει μια άλλη νοοτροπία. Εμείς έχουμε άλλο DNA που είναι μεγαλειώδες κι όλοι ονειρευόμαστε να παίξουμε στην Επίδαυρο κι όταν παίξουμε έχουμε πάρει την αναγνώριση των γονιών μας. Αυτό σαν DNA υποκριτικής μας κάνει κακό. Γιατί από τα σχολεία προσπαθούν να παίξουν με αυτόν τον πομπώδες τρόπο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top