Στεφανία Γουλιώτη: «Δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχε βία στις σχέσεις μου»

Όσα είπε η ηθοποιός που ξεχώρισε στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Στεφανίας Γουλιώτη στην εκπομπή της ΕΡΤ

Η Στεφανία Γουλιώτη που φέτος ξεχώρισε μέσω του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχανάλυση

Στεφανία Γουλιώτη στο DOT: Δίνει spoiler για τον δεύτερο κύκλο του Maestro

«Πήγα για ψυχανάλυση, γιατί υπήρχε μία βία στις σχέσεις μου που δεν την καταλάβαινα. Είχα συγκεκριμένα μοτίβα που τα ανακάλυψα αργότερα. Πια ξέρεις πολύ καλά τα μοτίβα σου, είναι όλα πολύ καλά εξηγημένα μέσα στο κεφάλι σου, αλλά θέλεις να κάνεις κάτι για να αλλάξουν όλα αυτά και να είσαι πιο ευτυχισμένος», είπε στο Στούντιο 4

Τη Στεφανία Γουλιώτη θα δούμε και στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του Maestro

Τη Στεφανία Γουλιώτη θα δούμε και στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του Maestro

«Έλεγα λοιπόν: μα εμείς στο σπίτι ήμασταν μια χαρά, υπήρχε αυτή η απουσία του μπαμπά αλλά οκ, γιατί αναζητώ αυτή τη βία; Πώς έρχεται αυτή η οξύτητα στις σχέσεις; Βία και λεκτική και στις αντιδράσεις, απόλυτες: ή μαύρο ή άσπρο ή στο φουλ ή στο τίποτα. Τι είναι αυτή η υπερβολή; Γιατί είμαι έτσι;», τόνισε.

Στεφανία Γουλιώτη: «Όσοι το παίζουν φυσιολογικά ζευγάρια, να κοιταχτούν»

«Έχουν αρχίσει και μαλακώνουν τα πράγματα. Κάνεις τόσο καιρό ψυχανάλυση και δεν ξέρεις αν είναι ο χρόνος που τα μαλακώνει όλα αυτά ή τα λεφτά που δίνεις», παραδέχτηκε χαριτολογώντας. 

Δείτε δεύτερο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Στεφανίας Γουλιώτη

«Η ψυχανάλυση σε δεσμεύει σε κάτι, σε βάζουν και πληρώνεις πας δεν πας. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μια βλακεία και μισή, μετά κατάλαβα ότι είναι μέρος της άσκησης. Έλυσα αρκετά πράγματα, μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι ξέρω τα προβλήματά μου και ψάχνω έναν τρόπο να περάσω στην πράξη», συμπλήρωσε η Στεφανία Γουλιώτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top