Χρήστος Λούλης: «Έχω κάνει πολλά λάθη και τα πληρώνω»

«Είμαι 47, δε θέλω να γίνω τίποτα», είπε ο πρωταγωνιστής του Famagusta

Δείτε μέρος από τη συνέντευξη του Χρήστου Λούλη στην εκπομπή του Mega

Είναι πολύ ταλαντούχος, όμως αρκετές φορές έχει συζητηθεί για τις δηλώσεις που κάνει.

Ο λόγος για τον Χρήστο Λούλη, που το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη. 

Ο Χρήστος Λούλης έχει έναν λόγο παραπάνω να παίζει στο Famagusta

Ανάμεσα σε άλλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στην καριέρα του στην υποκριτική. «Νομίζω ότι η παρουσίαση θέλει ένα μεγάλο ταλέντο, το οποίο δεν ξέρω αν το έχω γιατί υπάρχουν στιγμές που… το να πάω σε μια εκπομπή μια στο τόσο, οκ, παίρνεις και μια ανάσα πιο πριν άμα δεν είσαι και πολύ επικοινωνιακός άνθρωπος και λες πάμε. Είναι άλλο να το κάνεις κάθε μέρα», είπε για την περίφημη πλέον δήλωσή του, πως δεν καταλαβαίνει γιατί να μην έχει το ίδιο δικαίωμα ένας ηθοποιός να αναλάβει την παρουσίαση μιας εκπομπής.

«Από εκεί και πέρα, ναι, ένας δημοσιογράφος μπορεί να έχει στα κιτάπια του λίγο παραπάνω… αλλά κι ένας ηθοποιός μπορεί να είναι πολύ καλός στο μπλα μπλα και να μπορεί να οδηγήσει τον συνομιλητή του εκεί που πρέπει», είπε. 

Αναφερόμενος στην πορεία στην υποκριτική, δήλωσε: «Είμαι αυστηρός και με τον εαυτό μου και με τους άλλους. Νιώθω ότι είμαι άδικος γιατί μπορεί να σκέφτομαι πραγματικά πόσο καλοί είναι, αλλά θα εστιάσω σε αυτό που επιδέχεται επιδιόρθωσης».

Traction: Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για την απώλεια φίλων του

«Ένα από τα μεγαλύτερά μου ελαττώματα είναι ότι ξεκινάω με τα… ελαττώματα. Ένα μεγάλο μου προτέρημα είναι ότι μπορώ και το αναγνωρίζω και ζητάω συγγνώμη. Θέλει πολύ θάρρος να ζήσεις μια ζωή χωρίς να ζητήσεις συγγνώμη, έχω ζητήσει και συγγνώμη δημόσια», πρόσθεσε.

Χρήστος Λούλης: Όσα είπε για την οικογένειά του

«Είμαι καλός μπαμπάς. Είμαι συμμετοχικός, αλλά υπάρχουν και στιγμές που προσπαθώ να δώσω χώρο. Αποφεύγω να είμαι από πάνω. Οι γονείς μου το δέχτηκαν πολύ καλά (σ.σ. ότι έγινε ηθοποιός)», ανέφερε ο ηθοποιός. 

Ο Χρήστος Λούλης με τη σύζυγό του Έμιλυ Κόλιανδρη

Ο Χρήστος Λούλης με τη σύζυγό του Έμιλυ Κόλιανδρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Σπούδασα κάτι τελείως άσχετο, βαριόμουν στο πανεπιστήμιο, κοιμόμουν όρθιος. Ανακάλυψα μια θεατρική ομάδα, ερασιτεχνική, στο πανεπιστήμιο και η βαρεμάρα μου με έστρεψε να πάω εκεί και αποφάσισα ότι μου αρέσει αυτό και θέλω να το κάνω κάθε μέρα. Ήμουν 19 τότε», είπε σε άλλο σημείο. 

Έμιλυ Κολιανδρή για Χρήστο Λούλη: «Το ήξερα από την αρχή ότι είναι αυτός»

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο πρωταγωνιστής του Famagusta ανέφερε: «Αποφεύγω να τη φανταστώ τη ζωή μου σε 20 χρόνια. Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη τα οποία πληρώνω. Με αδίκησαν άνθρωποι πολλοί που μου προσέδωσαν και κίνητρα τα οποία δεν υπήρχαν. Οι επιλογές που κάνουμε είναι αυτό που είμαστε εκείνη την ώρα. Είμαστε το καλύτερο που μπορούμε σε κάθε δεδομένη στιγμή. Έχω και εγώ αδικήσει κόσμο».

Όσο για τη συμβουλή που δε θα ξεχάσει ποτέ; «Ο Μίνως Βολανάκης μου είχε πει ότι το μεγαλύτερο και το πιο πολύτιμο αγαθό είναι η υπόσχεση που δίνεις στον εαυτό σου και στον κόσμο για το τι μπορείς να γίνεις. Τώρα που είμαι 47, δε θέλω να γίνω τίποτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top