Κιουρτσάκη - Λώση: Η ανακοίνωση για τον φημολογούμενο καβγά με τη Δημητρίου

Τι ζήτησε το ζευγάρι από τον Τύπο;

Όλγα Κιουρτσάκη: Η κοινή ανακοίνωση με τον σύζυγό της, Φώτη Λώση μετά τον φημολογούμενο καβγά με την Άντζελα Δημητρίου/ βίντεο Happy Day

Τέλος στον φημολογούμενο καβγά με τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου, θέλησε να βάλει η Όλγα Κιουρτσάκη. Τις προηγούμενες ημέρες τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Φώτης Λώση είχαν επιλέξει να πάρουν θέση επί του ζητήματος.

Η Όλγα Κιουρτσάκη απάντησε σε όλους μέσω της δικηγόρου της, η οποία έστειλε ανακοίνωση σε όλα τα ΜΜΕ.

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Kιουρτσάκη σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Kιουρτσάκη σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Αναλυτικά τα όσα αναγράφει μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 23/01 στον «αέρα» του Happy Day.

Η ανακοίνωση της δικηγόρου της Όλγας Κιουρτσάκη

«Μετά τη συνεχή αναπαραγωγή ανακριβών δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα κλονιστικών για την ψυχική μας ισορροπία και πρωτίστως με γνώμονα την προστασία του ανηλίκου τέκνου μας, σας παρακαλούμε θερμά να αποσύρετε όλα τα εν λόγω δημοσιεύματα που αφορούν στις οικογενειακές μας σχέσεις και να παύσετε στο μέλλον την αναπαραγωγή αντίστοιχων δημοσιευμάτων αναφορά με τις οικογενειακές και διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλιώς η οικογένεια μας θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την συκοφαντική δυσφήμιση που υφίσταται. Περαιτέρω θα πρέπει να διασαφηνίσουμε ότι καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα σε όλα επιλέγουμε δημοσιεύσουμε σε κοινωνικά δίκτυα», αναφέρει η ανακοίνωση της δικηγόρου της.

Φώτης Λιόσης-Όλγα Κιουρτσάκη-Άντζελα Δημητρίου

Φώτης Λώσης -Όλγα Κιουρτσάκη-Άντζελα Δημητρίου


Να θυμίσουμε πως σιγήν ιχθύος τηρεί για την ώρα και η Άντζελα Δημητρίου. Όταν οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν στο αεροδρόμιο αρκέστηκε να πει: «Όλα καλά, παιδιά. Γεια σας. Δεν έχω να πω τίποτα, να είστε καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top