Θάνος Κιούσης: Σπάνια νυχτερινή έξοδος με την κούκλα σύζυγό του

Πού πήγε το ερωτευμένο ζευγάρι;

Δείτε όσα είπε ο Θάνος Κιούσης στο Breakfast@Star

Τον γνωρίσαμε ως Τόνι Σφήνο, ωστόσο φέτος... αποκαλύφτηκε ότι πίσω από τη συγκεκριμένη περσόνα «κρύβεται» ο Θάνος Κιούσης, που παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι 5Χ5 στον ΑΝΤ1. 

Ο Θάνος Κιούσης κι η Ιωάννα Γραμματικού παντρεύτηκαν το 2016

Ο Θάνος Κιούσης κι η Ιωάννα Γραμματικού παντρεύτηκαν το 2016 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Εδώ και χρόνια ο performer έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια που αποτελεί την προτεραιότητά του. Ωστόσο, σπάνια κάνει εμφανίσεις με τη σύζυγό του Ιωάννα Γραμματικού σε κοσμικές εκδηλώσεις, καθώς θέλει να προστατεύει την προσωπική του ζωή. 

Τόνι Σφήνος: Η ιστορία πίσω από το μουστάκι του... Θάνου Κιούση

Εδώ και λίγους μήνες ο Θάνος Κιούσης αποφάσισε να... παρκάρει την περσόνα του Τόνι Σφήνου και να μας δείξει το πραγματικό του πρόσωπο! 

Εδώ και λίγους μήνες ο Θάνος Κιούσης αποφάσισε να... παρκάρει την περσόνα του Τόνι Σφήνου και να μας δείξει το πραγματικό του πρόσωπο!  /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Την περασμένη Τετάρτη το ζευγάρι βρέθηκε στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Θάνος Κιούσης & Ιωάννα Γραμματικού όχι μόνο πέρασαν καλά, αλλά έβγαλαν και μια selfie!

Θάνος Κιούσης & Ιωάννα Γραμματικού όχι μόνο πέρασαν καλά, αλλά έβγαλαν και μια selfie! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θυμίζουμε ότι ο Θάνος Κιούσης παντρεύτηκε τη σύντροφό του τον Ιούλιο του 2016, την οποία είχε γνωρίσει δύο χρόνια νωρίτερα, όταν εκείνη βρέθηκε στο κοινό της παράστασής του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο αγοράκια. Το 2018 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ενώ το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς η οικογένεια απέκτησε και το δεύτερο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top