Τόνι Σφήνος: Η ιστορία πίσω από το μουστάκι του... Θάνου Κιούση

Τι είπε για το 5X5 και τη σύζυγό του στο «The 2Night Show»

Ο Θάνος Κιούσης, ή αλλιώς Τόνι Σφήνος, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού 5X5. 

Με αφορμή αυτόν τον νέο του ρόλο, ο Θάνος Κιούσης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” και μίλησε για όλα. Ο Tόνι Σφήνος αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το χαρακτηριστικό του μουστάκι αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του, Ιωάννα.

Για το χαρακτηριστικό του μουστάκι, ο Θάνος Κιούσης αποκάλυψε ότι το 2005 ήρθε το χαρτί του για να πάει φαντάρος και για να μην πλήττει σκέφτηκε να αφήσει μουστάκι και... να το παίξει Κρητικός! Εκεί μάλιστα, γνώρισε και τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο ήταν «ίδια σειρά», στην αεροπορία Τρίπολης.

Ακόμα, ο Θάνος Κιούσης αποκάλυψε ότι σπούδαζε Ηλεκτρονικός στα ΤΕΙ Πειραιά όταν αποφάσισε να παρατήσει τη σχολή του προκειμένου να πάει στο Βέλγιο για να γίνει ζογκλέρ, σπουδάζοντας σε μια σχολή τσίρκου. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα έκανε παραστάσεις στον δρόμο.

Η γνωριμία με τη σύζυγο και η αδυναμία στα παιδιά του 

Πίσω από κάθε του εμφάνιση κρύβεται η Ιωάννα του. «Η σύζυγός μου είναι το δεξί, ίσως και το αριστερό μου χέρι. Επιμελείται το ντύσιμό μου, κάνει όλη την οργάνωση. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση, τη στιγμή που έπεσε η ματιά μου πάνω στην Ιωάννα κάποιος μας έβγαλε φωτογραφία. Ένιωσα αμέσως μια έλξη, αρχίσαμε να βγαίνουμε και να μιλάμε, αλλά δε φανταζόμουν ότι θα παντρευτούμε. Είμαστε μαζί 10 χρόνια, τα 7 παντρεμένοι. Τα παιδιά μας, τα αγόρια μας είναι 5 και 4 ετών….

Δε θα ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν όλη αυτή την ανασφάλεια που έχει το δικό μου επάγγελμα. Σήμερα δουλεύεις, αύριο τι κάνεις; Το παλεύω μέσα μου, σκέφτομαι “κάνε ό,τι θέλεις αρκεί να το κάνεις τέλεια”», είπε στη συνέντευξή του ο Θάνος Κιούσης. 

Ντύθηκε ναύαρχος και έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του

Ο Θάνος Κιούσης με τη σύζυγό του, Ιωάννα

Η πεθερά του κατάλαβε από την αρχή ότι ο γαμπρός της είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, όταν, αντί για τον Θάνο Κιούση, είδε στο σπίτι της έναν... ναύαρχο να ζητάει το χέρι της κόρης της.

«Έχω θέμα, δε μπορώ να κάνω τα πράγματα νορμάλ… Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Ιωάννα μου ήρθε να ντυθώ ναύαρχος και να πάω να τη ζητήσω από τη γιαγιά και την μαμά της… Αφού ζήτησα το χέρι της, έβαλα στο λουράκι του σκύλου το μονόπετρο και πήγαμε και της έκανα πρόταση γάμου», αποκάλυψε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top