Συγκινημένη η Νέλλη Γκίνη: «Υπήρχε μια εγκυμοσύνη που τη διέκοψα»

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», εξομολογείται η ηθοποιός

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» το πρωί της Τετάρτης (17/01), η Νέλλη Γκίνη μίλησε για το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της. 

Νέλλη Γκίνη: Εξομολογείται τη σεξουαλική παρενόχληση που τη στιγμάτισε

Η ηθοποιός της σειράς «IQ 160» αρχικά αποκάλυψε τον χωρισμό της μόλις 15 ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. «Ήταν όλα  κανονισμένα και διαλύθηκαν 15 μέρες πριν τον γάμο. Είναι μια ιστορία που ουσιαστικά ήταν δικό μου το λάθος. Ενώ στις προηγούμενες σχέσεις μου υπέφερα από ζήλια, με ζηλεύανε πολύ, στη συγκεκριμένη σχέση εγώ ζήλεψα πάρα πολύ τον Μιχάλη. Συνέβη κάτι, ανέβηκε ο Μιχάλης στη μηχανή του, έβαλε και κάποια πράγματα, κάποια ρούχα και εξαφανίστηκε. Έλειψε αρκετές ημέρες, οπότε εγώ θεώρησα ότι έχει τελειώσει», είπε η γνωστή ηθοποιός. 

Δύσκολες ώρες για τη Νέλλη Γκίνη

Νέλλη Γκίνη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού

Νέλλη Γκίνη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού

Μάλιστα, όταν συνέβησαν αυτά, η ίδια ήταν έγκυος στο παιδί του παραλίγο συζύγου της. Όπως παραδέχτηκε η απόφασή της να διακόψει τότε την κύηση ήταν από τα μεγαλύτερα σφάλματα της ζωής της: «Το λάθος είναι ότι υπήρχε μια εγκυμοσύνη τότε την οποία και διέκοψα, εκεί είναι το λάθος…το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Βγήκα και το είπα κάποια στιγμή είχα και την ανάγκη, ήταν κάτι σαν εξομολόγηση, σαν να του το χρωστούσα του Μιχάλη αυτό», εξομολογήθηκε η Νέλλη Γκίνη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top