Νέλλη Γκίνη: Εξομολογείται τη σεξουαλική παρενόχληση που τη στιγμάτισε

Τις άγνωστες πτυχές της ζωής της αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός

Νέλλη Γκίνη - Μερικές από τις θεατρικές εμφανίσεις της ηθοποιού

Τις άγνωστες πτυχές της ζωής της, αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός Νέλλη Γκίνη στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό ΧΑΙ. Η ίδια μίλησε για την κατάθλιψη, τον γιο της, τους γάμους της, την έκτρωση που είχε κάνει αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο που τη στιγμάτισε.

νελλη γκινη

Τι συμπτώματα κατάθλιψης βιώνετε;

Κλείνομαι πάρα πολύ στον εαυτό μου. Αποφεύγω την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και γενικά έχω βιώσει κατά καιρούς πολλά σημάδια της κατάθλιψης. Βρίσκω παρηγοριά στις βόλτες που κάνω στη θάλασσα, που με ηρεμεί. Διαβάζω ένα βιβλίο, ακούω μουσική και κάπως έτσι το αντιμετωπίζω.

Τι συμβουλές δίνετε στον γιο σας;

Τον συμβουλεύω να είναι ο εαυτός του, να είναι αξιοπρεπής, δουλευταράς είναι έτσι κι αλλιώς και να είναι ένα ελεύθερο πνεύμα.

Κάνατε αυτό το παιδί εκτός γάμου. Ήταν ταμπού για την εποχή τότε;

Σίγουρα εκείνα τα χρόνια υπήρχαν αυτά τα ταμπού. Εγώ όμως δεν το σκέφτηκα έτσι. Δεν με ενδιέφερε. Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ ο γάμος, δεν μου ταίριαζε. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε 9 μήνες και ο δεύτερος μόλις 15 μέρες. Ήταν επιπόλαιες αποφάσεις που είχα πάρει. Πάνω στον παρορμητισμό μου, δεν είχα σκεφτεί καθαρά τότε.

Ο πιο μεγάλος σας έρωτας ήταν με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, τον γιο του Γιώργου Ζαμπέτα και όπως έχετε αποκαλύψει επιλέξατε να μην κρατήσετε το παιδί. Τι σας έκανε να δημοσιοποιήσετε αυτό το γεγονός;

Όταν βγήκα και είπα για την έκτρωση, το έκανα για να πω στους νέους ανθρώπους ότι οτιδήποτε και αν συμβεί- ποτέ μην αφήνεστε στην παρόρμηση. Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Μέσα από τη δική μου ομολογία, να σώσω ένα κορίτσι που σκέφτεται ότι είναι λάθος αυτό που πάει να κάνει. Αυτό το παιδί δεν το κράτησα, γιατί ήταν μια άτυχη στιγμή και ένα μεγάλο λάθος για μένα.

Τελευταία γίνεται ντόρος με το κίνημα #metoo και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Σας έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό;

Όλοι ξέραμε κάποια πράγματα, δεν ξέραμε όμως πόσο βαθιές ήταν οι ρίζες. Σε προσωπικό επίπεδο μου είχε συμβεί όταν είχα τελειώσει τη Δραματική Σχολή και καλέστηκα από έναν παραγωγό για να κάνω μια οντισιόν. Και βέβαια, ο κύριος αυτός άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του. Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει γύρω γύρω. Του αναποδογύρισα το γραφείο και έφυγα. Φυσικά και έχω χάσει δουλειές. Ο χαρακτήρας μου δεν άφηνε περιθώρια για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Το έχω πληρώσει αυτό.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top