Δύσκολες ώρες για τη Νικολέττα Ράλλη: «Μου έμαθες να αγαπώ...»

Η μακροσκελής ανάρτηση και το συγκινητικό βίντεο

Η Νικολέττα Ράλλη είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά πόσα κιλά πήρε, όταν ήταν έγκυος στην κόρη της, Σοφία

Δύσκολες ώρες περνάει η Νικολέττα Ράλλη, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της σκυλίτσα.

Νικολέττα Ράλλη: Η φωτογραφία με την κόρη της ανήμερα της γιορτής της

Με ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram κι ένα μακροσκελές κείμενο, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε την Candy της, όπως τη φώναζε, η οποία της κρατούσε συντροφιά 15 χρόνια.

Νικολέττα Ράλλη: Οι φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της, Σοφίας

«Καλό ταξίδι πράσινο μου μίλι! Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα. Ούτε το πρωί που ξυπνάω, ούτε το βραδυ που πηγαίνω για ύπνο, ούτε οι διακοπές, ούτε οι χαρές ούτε οι λύπες. Δεν μπορω να σκεφτώ αλλο πλάσμα σε αυτή την γη, που να με στήριξε τόσο και να με αγάπησε όσο εσύ. Μου έμαθες όμως και εσυ να αγαπώ, να προστατεύω, να φροντίζω.. 15 χρόνια πιστης φιλίας, ανιδιοτελούς αγάπης. 15 χρόνια καθημερινότητας με αγκαλιές, να αφήνω την πόρτα να μπορεί να βγει η candy, θα είναι ωραία εκεί θα αρέσει και στην candy, δεν έρχομαι εάν δεν μπορεί να έρθει η candy…Το παιδάκι μου το πρώτο, η καλύτερη μου φίλη, το πράσινο μου μίλι… Έφυγες, αλλά θα είσαι εδώ για πάντα», ήταν το συγκινητικό μήνυμα της Νικολέττας Ράλλη.  

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top