Νικολέττα Ράλλη: Η φωτογραφία με την κόρη της ανήμερα της γιορτής της

Τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους με matchy- matchy outfits

«Πήρα 29 κιλά στην εγκυμοσύνη μου», είχε αποκαλύψει η Νικολέττα Ράλλη στην εκπομπή «Μαμά-δες», τον περασμένο Μάιο- βίντεο ΕΡΤ

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες η Νικολέττα Ράλλη και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που της έστειλαν, με μια φωτογραφία της ίδιας μαζί με την κόρη της, Σοφία.

Νικολέττα Ράλλη: Δείτε το ονειρεμένο δωμάτιο της κόρης της

Μαμά και κόρη ντυμένες με μαύρα φορέματα και κόκκινες «πινελιές» στο look τους, απαθανατίστηκαν καθισμένες στον καναπέ να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους. 

«Χρόνια πολλά σε όλους, όσοι γιορτάζετε σήμερα! Σας ευχαριστώ παρά πολύ για τις ευχές σας και που με θυμάστε κάθε χρόνο. Με τιμάτε ειλικρινά… Καλές γιορτές», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ράλλη - Ανδρούτσος: Βόλτα με την κόρη τους στο Ζάππειο

Στα story της δημοσίευσε κι ένα βίντεο με τον τίτλο: «Πώς περνάω στη γιορτή μου», στο οποίο φαίνεται να κάνει χαλαρωτικό μασάζ με λαδάκι στην κόρη της, έχοντας αναμμένα αρωματικά κεριά.

Η Νικολέττα Ράλλη και ο σύντροφός της, Μιχάλης Ανδρούτσος, απέκτησαν την κόρη τους, πριν από τρία χρόνια. Η βάπτιση της μικρής έγινε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου με έναν εντυπωσιακό στολισμό. Η μικρή πήρε δύο ονόματα: Σοφία- Αλεξάνδρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top