Απόστολος Γκλέτσος: Για ποιο λόγο αποκάλεσε την κόρη του «χαζή»;

Το σχόλιο που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να γελάσει

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ο Απόστολος Γκλέτσος συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής, με την οποία γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, από τη δεκαετία του '90. 

Απόστολος Γκλέτσος: Δείτε την πανέμορφη 18χρονη κόρη του, Βαλίσια

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην πρόταση που δέχθηκε για τη σειρά, όσο και στον ρόλο του πατέρα και τη σχέση που έχει χτίσει με την πάροδο του χρόνου με την αγαπημένη του κόρη, τη Βαλίσια

Στα 56 του ο Απόστολος Γκλέτσος παραμένει το ίδιο γοητευτικός όπως τον γνωρίσαμε στη δεκαετία του '90

Στα 56 του ο Απόστολος Γκλέτσος παραμένει το ίδιο γοητευτικός όπως τον γνωρίσαμε στη δεκαετία του '90

«Η κόρη μου είναι 22 χρονών, είναι στο Πανεπιστήμιο κι έχουμε πολλά κοινά. Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό σαν κι εμένα... δεν είναι για αυτόν τον κόσμο, είναι λίγο χαζό. Είναι λίγο χαζό, είναι λίγο καλλιτέχνης. Θέλει να φτιάξει τον κόσμο μέσα από την Τέχνη. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και σκηνοθεσία. Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο, όπως πίστευα κι εγώ ότι θα φτιάξω τον κόσμο. Εγώ μέσα από την πολιτική, βέβαια, έτσι κι αυτό. Έχουμε την ίδια πετριά», είπε με χιούμορ ο ηθοποιός. 

Γάμοι-σφηνάκι: Διάσημοι Έλληνες που παντρεύτηκαν για... λίγο!

«Δυστυχώς δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ έντονα για την ιδέα μας για τον κόσμο γιατί… συμφωνούμε! Δυστυχώς, συμφωνούμε! Το παιδάκι και αυτό θα περάσει τα ίδια. Τις ίδιες κακουχίες, κάτι ξέρω σαν πατέρας», πρόσθεσε με την Ελένη Μενεγάκη να γελάει. 

Ο Απόστολος Γκλέτσος με την όμορφη κόρη του Βαλίσια στο θέατρο

Ο Απόστολος Γκλέτσος με την όμορφη κόρη του Βαλίσια στο θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Με πιάνεις τώρα σε μια κατάσταση που είμαι χαρούμενος γιατί μου έγινε η πρόταση για τη Γη της Ελιάς από το κανάλι κι από τους δημιουργούς για να παίξω σε μια επιτυχία εξασφαλισμένη. Τρεισήμισι χρόνια σημειώνει επιτυχία και ξαφνικά σου λένε: "Έλα κι εσύ να πάρεις ένα κομματάκι από την επιτυχία", οπότε αυτό σου δημιουργεί μεγάλη ευθύνη κι άγχος», συμπλήρωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top