«Στέλνουν στον σύντροφό μου “τι δουλειά έχεις με το παρτσακλό;”»

«Τον ζηλεύω που έχει κατακτήσεις»

Βίντεο από πρόσφατη έξοδο του ζευγαριού

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, μίλησε για τον έρωτά της με τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά ανέφερε και τα υβριστικά μηνύματα που του στέλνουν για εκείνη στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση αν ζηλεύει τον Σπύρο, η Βρισηίδα απάντησε: «Τον ζηλεύω που έχει κατακτήσεις. Συνέχεια του στέλνουν μηνύματα στο Instagram, τύπου ''όποτε είσαι μόνος σου, στείλε μήνυμα''. Μερικές τού στέλνουν μηνύματα για να μειώσουν εμένα, τύπου ''τι δουλειά έχεις εσύ, μορφωμένος άνθρωπος, με αυτό το παρτσακλό;''. Ο Σπύρος με αγκαλιάζει και τους απαντάει με τα καλύτερα για εμένα. Τους λέει ότι, αν με γνώριζαν προσωπικά, θα είχαν άλλη γνώμη για μένα».

Σπύρος Μαρτίκας: Δεν πάει ο νους σου ποιος ηθοποιός είναι ξάδερφός του!

 

Όσον αφορά στη ζήλεια του Σπύρου, η Βρισηίδα είπε πως εκείνος δε ζηλεύει. «Ο Σπύρος δεν ζηλεύει. Δεν ασχολείται με το Instagram του. Μάλιστα, μια φορά ένας θαυμαστής μου μου είχε κάνει ένα δώρο, ένα αρκουδάκι τριανταφυλλένιο, και ο Σπύρος δεν ζήλεψε, μου είπε: ''Έτσι είναι οι άνδρες, δείχνουν το θαυμασμό τους''», είπε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top