Κάιλι Τζένερ - Τίμοθι Σαλαμέ: Τι έλεγαν πριν τα φιλιά στις Χρυσές Σφαίρες

Ειδικός που διαβάζει χείλη αποκαλύπτει τι είπαν

Βίντεο από το Breakfast@Star

Μία από τις πιο viral στιγμές των φετινών Χρυσών Σφαιρών, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, ήταν εκείνη των καυτών φιλιών της Κάιλι Τζένερ με τον αγαπημένο της Τίμοθι Σαλαμέ

Χρυσές Σφαίρες: Το πηγαδάκι Σουίφτ και Γκόμεζ - Κουτσομπόλευαν τη Τζένερ;

Όλοι όμως είναι περίεργοι να μάθουν τι έλεγαν πριν ανταλλάξουν τα τρυφερά, δημόσια, φιλιά τους.

Ο ειδικός χειλεανάγνωσης Τζέρεμι Φρίμαν αποκρυπτογράφησε αποκλειστικά για το «Page Six» τα γλυκόλογα που αντάλλαξαν. Όπως είπε, η συζήτηση ξεκίνησε με την 26χρονη τηλεπερσόνα να παίζει με το κολιέ του ηθοποιού, καθώς αυτός της είπε: «Είσαι καταπληκτική».\

 

Ο Φρίμαν δήλωσε ότι η Τζένερ συνέχισε να λέει στον ηθοποιό πως της αρέσει το κόσμημά του, με εκείνον να συμφωνεί.

«Σ' αγαπώ», είπε τότε η Τζένερ, σύμφωνα με τον Φρίμαν, προκαλώντας τον 28χρονο σταρ να απαντήσει: «Πραγματικά νοιάζομαι για σένα».

Η συζήτηση έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν νοιάζομαι για σένα», αστειεύτηκε η Τζένερ, σύμφωνα με τον Φρίμαν. «Αγαπώ πραγματικά κάποιον άλλο». Το πείραγμά τους στη συνέχεια διακόπηκε από δύο γλυκά φιλιά.

Θυμίζουμε πως η Τζένερ παρευρέθηκε στην εκδήλωση για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού Κωμωδίας ή Μιούζικαλ για την ερμηνεία του στην ταινία «Wonka». Έχασε τελικά από τον Πολ Τζιαμάτι για τον ρόλο του στο «Holdovers».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top