Ντενίση: «Της είπα την αλήθεια για τη βιολογική μητέρα σε ηλικία 2 ετών»

«Άλλαξα τη ζωή μου όταν έγινα μητέρα», εξομολογείται στο «Mega Καλημέρα»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη άνοιξε την καρδιά της η Μιμή Ντενίση το πρωί της Παρασκευής (05/01).

Αναφερόμενη στη μητρότητα, η ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, εξομολογήθηκε ότι της άλλαξε τη ζωή. Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε σε ποια ηλικία ανακοίνωσε στην κόρη της Μαριτίνα ότι δεν είναι η βιολογική της μητέρα.

«Έχω υποστεί ‘το’ bullying δημόσια. Το να σε βρίζουν στην τηλεόραση είναι δημόσιο bullying. Πρέπει να επαναορίσουμε τον ορό παρενόχληση, έχουμε φτάσει στην υπερβολή. Ένα απλό κομπλιμέντο δεν είναι παρενόχληση. Είχα δεχτεί προτάσεις για εξόδους από σκηνοθέτες, ηθοποιούς και παράγωγους που με είχαν ερωτευτεί αλλά δε θεωρώ ότι ήταν παρενόχληση. Συγχωρώ εύκολα αλλά δεν ξεχνώ», είπε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

Μιμή Ντενίση: «Τον είχα φανταστεί για πατέρα της κόρης μου»

Μιμή Ντενίση: Η εξομολόγηση για την κόρη της Μαριτίνα και τη μητρότητα

Μιμή Ντενίση: Η εξομολόγηση για την κόρη της Μαριτίνα και τη μητρότητα

«Η Μαριτίνα ακόμη και σήμερα που είναι 23 χρόνων, μου ζητάει να είμαι πιο μαμά αντί μπαμπάς. Της έχω πει ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος και πρέπει να είμαι μαμά και μπαμπάς. Της είπα την πραγματοκότητα (σ.σ. ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα) από τότε που ήταν 2 ετών. Πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα, το αντίθετο είναι βασανιστήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ντενίση: Εξήγησε για ποιον λόγο δέχτηκε bullying η κόρη της

«Άλλαξα τη ζωή μου όταν έγινα μητέρα. Οι πολλές έξοδοι και τα φλερτ που είχα κοπήκαν όταν απέκτησα τη Μαριτίνα. Η κόρη μου δεν είδε άλλον άντρα να έρχεται στο σπίτι έκτος από τον Σωτήρη Πολύζο που παντρευτήκαμε. Η Μαριτίνα πίστευε ότι ήμουν κακή μητέρα και ότι έβγαινα κάθε βράδυ ενώ πήγαινα στο θέατρο. Δεν είχα ποτέ ανταγωνιστική σχέση μαζί της, ξυπνούσα το πρωί ‘σαν τέρας’ και μου έλεγε ‘τι κούκλα είσαι’», συμπλήρωσε η ίδια. 

«Υπήρχε ένα bullying προς τη Μαριτίνα επειδή ήταν ‘η κόρη της Ντενίση’ που δεν της άξιζε. Έχω πάει στο σχολείο και εξήγησα σε ένα παιδάκι ότι δεν πρέπει να ενοχλεί το παιδί μου», εξομολογήθηκε για το bullying που υπέστη η κόρη της στο σχολείο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top