Άμπερ Χερντ: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με την κορούλα της

Η σταρ απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Δείτε διάφορες φωτογραφίες από τη δικαστική διαμαχή της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της μια throwback φωτογραφία με την όμορφη κορούλα της. 

Τέλος η δικαστική διαμάχη Άμπερ Χερντ - Τζόνι Ντεπ: Ήρθαν σε συμβιβασμό

Το πρώην μοντέλο κι ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της Ούνα Πέιτζ, από τους πρώτους μήνες της ζωής της. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τη Χερντ να ταΐζει την κόρη της με μπιμπερό κι εκείνη να της χαμογελάει.  

Η Άμπερ Χερντ κι ο Τζόνι Ντεπ στη δικαστική αίθουσα τον Μαίο του 2022

Η Άμπερ Χερντ κι ο Τζόνι Ντεπ στη δικαστική αίθουσα τον Μαίο του 2022 /Φωτογραφία AP Images/Steve Helber

Η Ούνα Πέιτζ -στην οποία έδωσε το όνομά της μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή- γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον Απρίλιο του 2021, αλλά η Χερντ δεν το είχε αποκαλύψει μέχρι τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Εκείνο το διάστημα πρωταγωνιστούσε στην επικαιρότητα λόγω της δικαστικής της διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ

«Είμαι πολύ καλύτερος από τον γέρο»: Η πρόταση Σαουδάραβα στην Amber Heard

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Η ανάρτηση της Άμπερ Χερντ

Όπως είχε δηλώσει η καλλονή ηθοποιός: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Τέσσερα χρόνια πριν, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για μας ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη κομμάτια του πεπρωμένου μας με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω ότι φτάνουμε σε ένα σημείο στο οποίο είναι φυσιολογικό να μη θέλουμε ένα δακτυλίδι για να έχουμε παιδί. Ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να υποστηρίξει ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Επίσης καταλαβαίνω ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να έχω τον έλεγχο πάνω σε αυτό το θέμα. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 2021. Το όνομά της είναι Ούνα Πέιτζ Χερντ. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top