Λιάγκας: Ξεσπά για τις διακοπές στο Ντουμπάι - «Πλήρωσα το ταξίδι κανονικά»

«Οι εφημερίδες θα ζητήσουν συγγνώμη; Τσαμπατζή δεν μπορείς να με πεις!»

Στην πρώτη ζωντανή εκπομπή του για το 2024, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε... ποδαρικό με μία αναφορά στις διακοπές που έκανε την Πρωτοχρονιά στο Κατάρ και ατο Ντουμπάι. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιατής του ANT1 απάντησε στις φήμες για το... τζάμπα ταξίδι του.

Μεσσαροπούλου για Λιάγκα: «Αν είναι τζαμπουίτα, πάει και στο Ντουμπάι»

«Πρέπει λίγο να επικρατεί μια σοβαρότητα και γι’ αυτό που λέμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Αν κάποιος έμπαινε στο instagram μου θα καταλάβαινε πού και με ποιον έκανα Πρωτοχρονιά και για ποιο λόγο κατέβηκα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μια συνάδελφος είπε χθες μια βλακεία, σήμερα το αποκατέστησε. Οι τίτλοι στις εφημερίδες, όμως, οι οποίοι μένουνε και μπορεί να τις διαβάσει ο οποιοσδήποτε… η συνάδελφος ζήτησε συγγνώμη, οι εφημερίδες θα ζητήσουν συγγνώμη;

Τα δώρα δεν είναι κακό πράγμα και όταν κάποιος σου κάνει ένα δώρο μπορεί να το δεχτείς. Όμως, εγώ στη ζωή μου πραγματικά έχω πάει μία φορά στη ζωή μου ταξίδι, όταν ήμουν καλεσμένος της εκπομπής του Κοκλώνη και πήγαμε στο Μεξικό όπου έδωσα μία συνέντευξη. Ε, δε θα πλήρωνα και τα έξοδά μου για να δώσω συνέντευξη. Πλήρωσε τα έξοδά μου η εταιρεία παραγωγής του Κοκλώνη. Πληρώνω τα ταξίδια από την τσέπη μου και αδρά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό και πρόσθεσε:

«Πήγα δύο μέρες στο Κατάρ μόνος μου, πλήρωσα κανονικά και τα αεροπορικά και τα ξενοδοχεία και πέρασα ωραία. Ήρθε ο φίλος μου ο κολλητός μου ο Λάκης, ο οποίος δουλεύει αρχιμηχανικός σε αυτό το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που βλέπετε, επιβιβάστηκα και μία μέρα πήγαμε στο Ντουμπάι. Έμεινα στο κρουαζιερόπλοιο, δεν πλήρωσα. Πήγα και στο Νουμπάι μισή μέρα και συνάντησα φίλους μου και κάθισα μαζί τους και έφαγα. Συγγνώμη που δε θα δώσω και αναφορά με ποιον θα κάθομαι να φάω. Πάντως το ταξίδι το πλήρωσα κανονικότατα.

Καλή και δεκτή η συγγνώμη, ωστόσο, μη δημιουργείτε εντυπώσεις διότι το διαβάζουν και παιδιά και συγγενείς και μας κολλάει μια ρετσινιά. Αν μη τι άλλο μπορείς να πεις το οτιδήποτε για μένα, αλλά τσαμπατζή δεν μπορείς να με πεις. Αλήθεια σας λέω, πιστέψτε με».

λιαγκασ

Όσα είπε χθες η Τίνα Μεσσαροπούλου για το «τζαμπουίτα» ταξίδι του Λιάγκα

«Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι γραμμένη σήμερα. Έχει στήσει πολύ ωραία στο σκηνικό, έχει φύγει από την Παρασκευή, όπου επίσης ήταν γραμμένη η εκπομπή και πήγε στο Ντουμπάι, εκεί που κράζει τους υπόλοιπους που πάνε. Αν είναι τζαμπουίτα πάει κι εκεί. Το τζαμπουίτα πάντα έχει άλλη αξία», είπε γελώντας η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, στις 2/1.

Η συγγνώμη της Τίνας Μεσσαροπούλου στον Γιώργο Λιάγκα

«Ξεκίνησε μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα σχόλιο – σχολιάζοντας το πώς ο Γιώργος σχολιάζει αυτούς που πάνε στο Ντουμπάι – ωστόσο η αλήθεια είναι και οφείλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ο Γιώργος Λιάγκας πλήρωσε τα πάντα σε αυτό το ταξίδι. Ήταν κάτι που το είχε αποφασίσει, πήγε να συναντήσει τον φίλο του, τον Λάκη που είναι πλοίαρχος στα καράβια. Πήγε στο Κατάρ, εκεί έμεινε. Τα πλήρωσε όλα και τα αεροπορικά εισιτήρια» τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου στη σημερινή εκπομπή του Happy Day.

«Στο Nammos έκλεισε ένα τραπέζι με το όνομά του, την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο εκεί έτυχε να βρεθούν παρέα, ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το εστιατόριο εκεί ανήκει σε Έλληνα επιχειρηματία και όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους άφησαν να πληρώσουν και ήταν δωρεάν. Ντρέπομαι για αυτό που βλέπω και για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λιάγκα» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top