Στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού, όπου αναφέρθηκε στην «απώλεια» του πάτερα της, τον ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό που θα ήθελε να τους παντρέψει.
Κατερίνα Γερονικολού: Οι full in love φωτογραφίες με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!
«Στις γιορτές νιώθω πιο έντονα την απουσία του πατέρα μου, το νόημα είναι να θυμόμαστε. Πιο πολλά χρόνια της ζωής μου ζω χωρίς τον πάτερα μου, πάρα μαζί του. Προσπαθώ να μην ξεχάσω την φωνή του μπαμπά μου. Μακάρι ο μπαμπάς μου να ήταν περήφανος για έμενα, θέλω να πιστεύω ότι με βλέπει», εξομολογήθηκε αρχικά η ταλαντούχα ηθοποιός.
«Πιστεύω πως αν ακολουθούσα το επάγγελμα της δικηγόρου θα ήμουν καλή. Η παρουσίαση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε εφόσον τηρεί κάποιες προϋποθέσεις. Τα προσόντα ενός παρουσιαστή έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα και την επικοινωνία. Με ρωτάνε συνέχεια αν θα πάω στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, αυτή η ερώτηση γίνεται από έλλειψη φαντασίας κι έμμονης», συμπλήρωσε.
Βάσω Λασκαράκη: Οι ευχές για τη νέα ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη
Για έναν ενδεχόμενο γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε ότι: «Αν παντρευόμασταν θα μπορούσε να γίνει κουμπάρα μας η Μιμή Ντενίση. Δε θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη».