Cher: Ζητά την κηδεμονία του μικρότερου γιου της, Elijah Blue Allman

«Είναι ανίκανος να διαχειριστεί τα χρήματά του»

Η Cher κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ζητώντας να γίνει η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του μικρότερου γιου της, Elijah Blue Allman. 

H Σερ χώρισε με τον 37χρονο σύντροφό της, Αλεξάντερ Έντουαρντς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, η 77χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός θεωρεί τον γιο της ανήμπορο να κάνει σωστή διαχείριση των χρημάτων του, λόγω των προβλημάτων που φέρεται να αντιμετωπίζει με την κατάχρηση ουσιών. 

 

Βαρύ πένθος για τη Cher - Πέθανε η μητέρα της

Στην αίτησή της το είδωλο της pop σκηνής, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι είναι «ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί τους οικονομικούς του πόρους».

 

 

Σύμφωνα με το TMZ, ο 47χρονος δικαιούται τακτικές πληρωμές από ένα καταπίστευμα του αείμνηστου πατέρα του και τραγουδιστή, Gregg Allman, του συγκροτήματος Allman Brothers Band. Το έγγραφο αναφέρει ότι αν και ο Elijah πρόκειται να λάβει περιουσιακά στοιχεία από το καταπίστευμα πριν από το τέλος του έτους, ένας επιτηρητής είναι «επειγόντως απαραίτητος… για να προστατεύσει την περιουσία του Elijah από απώλεια ή τραυματισμό”, επειδή είναι “επί του παρόντος ανίκανος να διαχειριστεί τα περιουσιακά του στοιχεία λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top