Νίκος Πολυδερόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ο μικρότερος αδελφός του, στα 28 του

Σε βαρύ πένθος η οικογένεια - Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατός του

Όσα είχε πει ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τη σχέση με τα αδέλφια του, τον Απρίλιο του 2022- εκπομπή «The 2night Show»

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αδελφού του, Παντελή.

Ο 28χρονος Παντελής, έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, ανήμερα των Χριστουγέννων. Εργαζόταν ως barman σε μπαρ της Πάτρας και την προηγούμενη μέρα, την παραμονή των Χριστουγέννων, εργαζόταν κανονικά. 

Παντελής και Νίκος Πολυδερόπουλος σε βόλτα στη Γλυφάδα, το 2019/ NDP

Παντελής και Νίκος Πολυδερόπουλος σε βόλτα στη Γλυφάδα, το 2019/ NDP

Η οικογένεια Πολυδερόπουλου έχει τέσσερα παιδιά, τον ηθοποιό και άλλα τρία αγόρια: τον Πάρη, τον Παναγιώτη και τον Παντελή. Ο Παντελής ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια.

Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας.

Ο ηθοποιός και τα τρία αδέλφια του είναι πολλοί δεμένοι. Σε κοινή τους συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στο Down Towm Κύπρου, το 2017,είχαν  εξομολογηθεί ότι έχουν ένα ομαδικό group στο whats app με τίτλο «Οικογένεια», στο οποίο κάθε βράδυ, η μαμά τους στέλνει «Καληνύχτα» και πρέπει και οι τέσσερις να απαντήσουν και να στείλουν μια selfie τους.

«Όταν ήμασταν μικροί, τσακωνόμασταν με τα αδέλφια μου. Μας έπιανε ο πατέρας μου όμως και μας έλεγε: "πιάσε τον αδελφό σου, φίλα τον και πες του πως τον αγαπάς", οπότε ξέραμε πώς να το φτιάξουμε», είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show», τον Απρίλιο του 2022.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ο μεγαλύτερος από τα παιδιά της οικογένειας και έχει τρία χρόνια διαφορά με τον Πάρη, πέντε χρόνια με τον Παναγιώτη και οκτώ χρόνια με τον Παντελή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top