Χριστίνα Βραχάλη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της

Οι φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Μια ευτυχισμένη μανούλα είναι πλέον η Χριστίνα Βραχάλη. Τις τελευταίες ημέρες κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κορούλα της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Γέννησε η Χριστίνα Βραχάλη!

Η γνωστή αθλητικογράφος δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εκείνους που ήταν στο πλευρό της τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της.

Χριστίνα Βραχάλη: Η έκπληξη των φίλων της λίγο πριν γεννήσει!

«Το αποτύπωμα του 2023… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου @stefanoschandakas και την μαία μου @tsiara_eleni που ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό το απρόσμενο ταξίδι που η Ειρήνη αποφάσισε να της κρατώ εγώ το τιμόνι.
Την ξαδέρφη μας @xenakigal που μου κρατούσε το χέρι και μου σκουπίζε τα δάκρυα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού αλλά και μετά… Την οικογένεια μου @eleana_vrachali @eirinizervouvrachali @vrachalis @georgiabasta που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις αποφάσεις με πάντα ανοιχτή μια αγκαλιά. Την άλλη μου “οικογένεια” @stauroulapoll @penny_in7 @vereniki @maria__karahaliou @danae_loukaki @eirini_dolucky @akis_karagiannis23_unofficial @panos_sourounis που έστησαν πάρτι στο Μαρούσι.

Άπειρη ευγνωμοσύνη @stavrosntinos την Αγγελικούλα και το “γιατρό” μου… Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Σε σένα, που με έκανες να πιστέψω ξανά σε ότι θεωρούσα “ματαιωμενο”… Και σε όσους έστειλαν λίγη από την αστεροσκονη τους ετούτες τις ώρες… Την έλαβα, τη χρειάζομαι και θα σας την επιστρέψω σύντομα πολλαπλάσια…» έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top