Νίκος Φλωρινιώτης: «Η αδελφή του έπιασε τα πόδια του και ήταν παγωμένα»

«Ήθελε να κάνει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στη γιορτή του»

Όσα αποκάλυψε για τον Νίκο Φλωρινιώτη ο Χάρης Ακριτίδης- βίντεο Super Κατερίνα

Συγκλονίζει τον χώρο της μουσικής και όχι μόνο, ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη, σε ηλικία μόλις 39 ετών.  Το τρίτο παιδί του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη έφυγε από τη ζωή σήμερα μετά από μάχη με τον καρκίνο και μόλις 6,5 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του. 

Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης - Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Συντετριμμένες μίλησαν η μάνα και η αδελφή του, Μάχη και Αννούλα. «Η αδελφή του έπιασε τα πόδια του και ήταν παγωμένα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής Χάρης Ακριτίδης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο οποίος είπε ότι ήταν καλλιτεχνικός πατέρας του Νίκου και δούλευαν μαζί για πάνω από 10 χρόνια.

Νίκος και Αννούλα Φλωρινιώτη, το 2008/ NDP

Νίκος και Αννούλα Φλωρινιώτη, το 2008/ NDP

Μητέρα Νίκου Φλωρινιώτη: «Ο Θεούλης δε μου λυπήθηκε το παιδάκι μου»

«Γενικά μας ξεγέλασε πολύ ο Νίκος. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με την υγεία του. Ενώ ήταν πάρα πολύ καλά, ξαφνικά έγινε χάλια. Ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα, που ερχόταν η γιορτή του με πήρε ένα τηλέφωνο, πριν μπει ακόμα στο νοσοκομείο, και με κάλεσε σε ένα πάρτι που ήθελε να κάνει για τη γιορτή του. Ήταν πολύ χαρούμενος. Με συγκλόνισε όταν μου είπε: "δεν πιστεύω να μην έρθεις, γιατί θέλω να κάνω ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι μου". Μου έπεσε το τηλέφωνο κάτω. Ξαφνικά μπήκε στο νοσοκομείο. Όταν πήγα να τον δω, καταλάβαινε. Ήταν ντροπαλός, είχε όνειρα, ήταν προκομένος και είχε πολύ αισιοδοξία για τη ζωή», πρόσθεσε ο Χάρης Ακριτίδης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top