Μητέρα Νίκου Φλωρινιώτη: «Ο Θεούλης δε μου λυπήθηκε το παιδάκι μου»

«Καταστράφηκα», είπε με λυγμούς η αδελφή του, Αννούλα

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Νίκος Φλωρινιώτης, σε ηλικία 39 ετών, μετά από γενναία μάχη που έδινε με τον καρκίνο, τους τελευταίους μήνες.

Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης

«Αχ παιδάκι μου... Ο Θεούλης δε μου λυπήθηκε το παιδάκι μου... Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου», είπε με λυγμούς η μητέρα του, Μάχη.

H Mάχη Φλωρινιώτη/ NDP 

H Mάχη Φλωρινιώτη/ NDP 

Η αδελφή του, Αννούλα, κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ξέσπασε σε λυγμούς. «Καταστράφηκα», κατάφερε μόνο να ψελλίσει, με την Ελεονώρα Μελέτη να την αποδεσμεύει, καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει. 

Νίκος Φλωρινιώτης: Μιλά από το νοσοκομείο για τη μάχη του με τον καρκίνο

Νίκος και Αννούλα Φλωρινιώτη, το 2014/ NDP

Νίκος και Αννούλα Φλωρινιώτη, το 2014/ NDP

Ο Νίκος Φλωρινιώτης ήταν το τρίτο παιδί του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη και της συζύγου του, Μάχης. Ο πατέρας τους έφυγε από τη ζωή από πνευμονικό οίδημα, τον περασμένο Ιούνιο.


Η Αννούλα Φλωρινιώτη άλλαξε την εικόνα του προφίλ της στο facebook, βάζοντας μια εικόνα με μια μαύρη κορδέλα, ως ένδειξη πένθους, το πρωί της Τρίτης 19/12.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης για τη μάχη με τον καρκίνο: «5 χρόνια το κουβαλούσα»

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια με την αφαίρεση μιας κρεατοελιάς. Αποδείχθηκε πως ήταν μελάνωμα. Tην περασμένη εβδομάδα χρειάστηκε να νοσηλευτεί, καθώς είχε επιδεινωθεί η υγεία του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top