Νίκος Φλωρινιώτης: Μιλά από το νοσοκομείο για τη μάχη του με τον καρκίνο

Στο πλευρό του η μητέρα και η αδελφή του

Όσα είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης για την κατάσταση της υγείας του μέσα από το νοσοκομείο/ βίντεο Αλήθειες με τη Ζήνα

«Μάχη» με τον καρκίνο δίνει ο Νίκος Φλωρινώτης. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αφού κάνει έναν νέο κύκλο θεραπειών.

Στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του, Μάχη, η οποία μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα δήλωσε: «Είμαστε πάλι δυνατοί, όρθιοι και πιστεύουμε στον Θεό».

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη αν και καταβεβλημένος από τις εξετάσεις και τη θεραπεία δε χάνει την πίστη του και πιστεύει πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star ευχαρίστησε το ιατρικό team για τη βοήθειά του, αλλά και όλους εκείνους που του έστειλαν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, ενώ του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Νίκος Φλωρινιώτης: Στο νοσοκομείο ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν τη θεραπεία. Σίγουρα θα κάτσω 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός, πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Έχω πολλή θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά. Ο κύριος Χαρδαβέλλας ήρθε να με δει, του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη», είχε πει νωρίτερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης για τη μάχη με τον καρκίνο: «5 χρόνια το κουβαλούσα»

Ο Νίκος Φλωρινιώτης χάρηκε πάρα πολύ που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος του έδωσε κουράγιο.

«Ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν το πρωτοέμαθαν. Με πήρε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις κουράγιο στους ανθρώπους που περνάνε κάτι παρόμοιο. Μου έδωσε κουράγιο, μου είπε να πιστεύω στον Θεό. Ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά. Μου έφερε και το βιβλίο του».

Ο Νίκος Φλωρινιώτης δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο/ φωτογραφία ndp

Ο Νίκος Φλωρινιώτης δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο/ φωτογραφία ndp

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top