Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης - Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

«Έσβησε» σε ηλικία 39 χρόνων, έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του

Δείτε παλιότερες δηλώσεις του Νίκου Φλωρινιώτη στην εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 39 χρόνων ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος εδώ και πολλούς μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο του δέρματος. 

Αννούλα Φλωρινιώτη, Γιάννης Φλωρινιώτης & Νίκος Φλωρινιώτης σε εμφάνισή τους το 2016

Αννούλα Φλωρινιώτη, Γιάννης Φλωρινιώτης & Νίκος Φλωρινιώτης σε εμφάνισή τους το 2016 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Νίκος Φλωρινιώτης και η μητέρα του, Μάχη, είχαν φιλοξενηθεί στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, με τον τραγουδιστή να μιλάει για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. 

Νίκος Φλωρινιώτης: «Η αδελφή του έπιασε τα πόδια του και ήταν παγωμένα»

Όπως είχε πει, ανακάλυψε τυχαία ότι είχε κακοήθη όγκο. «Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια. Από πέρυσι άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση, απλά επειδή είχα περάσει και covid, είχα διάφορα πέρσι, δεν έδωσα σημασία, νόμιζα ότι ήταν από τον κορωνοϊό. Πέντε χρόνια το κουβαλούσα. Αυτό, παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος, εξελίχθηκε πάρα πάρα πολύ αργά», είχε ο Νίκος Φλωρινιώτης και πρόσθεσε η μητέρα του: «Αυτό τον έσωσε, κατά τη δική μου γνώμη».

«Είναι μελάνωμα. Μιλάμε για μεγαλογιατρούς που πήγα στην αρχή και δεν το βρήκαν. Οι δύο πρώτοι έλεγαν ότι είναι λίπωμα και τους λέω πρέπει να το βγάλω τώρα, “όχι μην αγχώνεσαι” μου είπαν. Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον, άλλαξα περίπου 10», συμπλήρωσε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης με την αδερφή του, Αννούλα Φλωρινιώτη

Ο Νίκος Φλωρινιώτης με την αδερφή του, Αννούλα Φλωρινιώτη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η περιπέτεια του Νίκου Φλωρινιώτη ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια. Είχε αφαιρέσει μια κρεατοελιά, αλλά χάθηκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας απο το διαγνωστικό κέντρο. Εκείνος δεν έδωσε συνέχεια, το αμέλησε. Όταν αργότερα έβγαλε ένα λίπωμα, ανακάλυψαν οι γιατροί ότι πρόκειται για κακοήθεια. Η κατάσταση της υγεία του επιδεινώθηκε, πονούσε πολύ, αισθανόταν κόπωση και έχασε πολλά κιλά. Αλλά ήλπιζε μέχρι το τέλος ότι όλα θα πάνε καλά.  

Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία του φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Πέθανε έξι μήνες μετά τον πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top