Βασιλική Τρουφάκου: Η ηλικία, η κρυφή προσωπική ζωή και η περιπέτεια υγείας

Τηνν απολαμβάνουμε στη σειρά Ο Γιατρός

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βασιλικής Τρουφάκου στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται

Όμορφη και ταλαντούχα καταφέρνει να ξεχωρίζει σε όποια δουλειά κι αν βρίσκεται. Η Βασιλική Τρουφάκου μπορεί με ευκολία να ανταποκριθεί τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα.

Η Βασιλική Τρουφάκου μπορεί με ευκολία να ανταποκριθεί τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα.

Η Βασιλική Τρουφάκου μπορεί με ευκολία να ανταποκριθεί τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα.

Φέτος, την απολαμβάνουμε στη σειρά «Ο Γιατρός» όπου ενσαρκώνει τη γιατρό «Σοφία Αλεξανδρή» το δεξί χέρι του «Ανδρέα Βρεττού (σ.σ Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης)» με τον οποίο έχει σχέση, αλλά μετά το ατύχημα δε τη θυμάται.

Ωστόσο, σε λίγες εβδομάδες θα τη δούμε στη νέα σειρά «Famagusta» του Ανδρέα Γεωργίου.

Η Βασιλική Τρουφάκου είναι μια από τις ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της

Η Βασιλική Τρουφάκου είναι μια από τις ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της

Βασιλική Τρουφάκου: Αυτό είναι το βιογραφικό της


•    Η Βασιλική Τρουφάκου γεννήθηκε το 1986 στη Νέα Σμύρνη Αττικής αλλά έχει καταγωγή από τα Παπαδιάνικα Λακωνίας.
•    Είναι 37 ετών
•    Είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ.
•    Έχει κερδίσει το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου το 2016 για την ερμηνεία της στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης».Έχει βραβευτεί  για την ερμηνεία της στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης».

Έχει βραβευτεί  για την ερμηνεία της στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης».


•    Τηλεοπτικά έγινε γνωστή το 2014 μέσα από τη σειρά «Κάτω Παρτάλι». Την έχουμε δει ακόμα στις σειρές Daddy Cool, «Παρουσιάστε», «Ψέματα», «Στοργή», «Αόρατοι».
•    Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο ήχος του όπλου, Φυλές, Αδερφοί Καραμάζοφ, Ο μισάνθρωπος Φουέντε Οβεχούνα, Πόλεμος και Ειρήνη, Γιούγκερμαν ,Ξυπόλυτοι στο πάρκο, Μήδεια.

Η κρυφή προσωπική ζωή

Η Βασιλική Τρουφάκου διατηρεί χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, καθώς θέλει να απασχολεί τον Τύπο με τη δουλειά της.

Η όμορφη ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή

Η όμορφη ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή


«Είχα σχέση με έναν ηθοποιό, αλλά γενικά δεν ένιωσα ιδιαίτερη έλξη και ζεστασιά στο να κάνω σχέση με άτομα μέσα από αυτό τον χώρο. Μετά τις πρώτες εμπειρίες μου, επιλέγω να κάνω σχέση με ανθρώπους εκτός χώρου. Με ξεκουράζει. Ξέρεις, έχει καημό η δουλειά μας, δυσκολία, διαρκές άγχος. Θα μου πεις «όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες». Ναι, αλλά δεν ψάχνεις δουλειά ανά τρίμηνο. Εμείς είμαστε νομάδες Όταν είσαι με έναν άλλο ηθοποιό, έχεις την αλληλεγγύη και τη συνενοχή ενός κοινού πεδίου, αλλά όταν ο σύντροφός σου είναι εκτός χώρου, έχεις μια άλλου είδους προστασία, ξεκούραση και απόσταση. Νιώθεις ότι μιλάς με φυσιολογικούς ανθρώπους», είχε δηλώσει στο περιοδικό ΟΚ! συμπληρώνοντας: «Είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενη. Είμαι σε καλά φεγγάρια τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου».

Η περιπέτεια υγείας που την τρόμαξε

Η όμορφη ηθοποιός με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά Ο Γιατρός εξομολογήθηκε και μια περιπέτεια υγείας που είχε. Αν και γενικά είναι ψύχραιμη εκείνη τη στιγμή τρόμαξε.

Βασιλική Τρουφάκου: Η μέρα που διαγνώσθηκε με εσωτερική αιμορραγία


 

«Είχα μια εσωτερική αιμορραγία, κάτι συνηθισμένο, που κανονικά θα περνούσε μόνο του, αλλά τελικά έπρεπε να κάνω επέμβαση. Οι απόψεις διίσταντο: ο ένας γιατρός έλεγε «πρέπει να το κάνεις με ανοιχτή εγχείρηση», ο άλλος πρότεινε λαπαροσκοπικά. Παρά το γεγονός ότι είμαι γενικά ψύχραιμη, τρόμαξα πολύ. Θυμάμαι να λέω στη μαμά μου: «Θα τα καταφέρω, μαμά;». Η κατάσταση χειροτέρευε, έπεφτε ο αιματοκρίτης μου, από 38 είχε πάει 26, είχα λίτρα αίμα στην κοιλιά μου. Οπότε πήραμε την απόφαση να το κάνουμε λαπαροσκοπικά. Μέσα στο ίδιο βράδυ χρειάστηκε να αλλάξω νοσοκομείο και βρέθηκα στο ασθενοφόρο να αναρωτιέμαι: «Εκεί που ήμουν μια χαρά, γιατί βρίσκομαι να πεθαίνω στην Εθνική Οδό; Θα προλάβω;». Ευτυχώς πήγαν όλα καλά», είχε αποκαλύψει στο ΟΚ!.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top