Βασιλική Τρουφάκου: Η μέρα που διαγνώσθηκε με εσωτερική αιμορραγία

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός που υποδύεται τη Σοφία στον «Γιατρό»

Η πρόσφατη συνέντευξη της Βασιλικής Τρουφάκου στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα Δε Γίνεται» 

Τη γνωρίσαμε μέσα από το «Κάτω Παρτάλι» και φέτος την απολαμβάνουμε ως Σοφία στη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός». Ο λόγος για τη Βασιλική Τρουφάκου, η οποία μίλησε για την πορεία της προς την υποκριτική, τις επιλογές της στην προσωπική της ζωή αλλά και την περιπέτεια υγείας που πέρασε. 

Βασιλική Τρουφάκου: «Παίρνουμε μαύρα και ελάχιστα χρήματα»

Περιγράφοντας τη στιγμή που διαγνώσθηκε με εσωτερική αιμορραγία, η οποία ήταν κάτι συνηθισμένο αλλά τελικά δεν περνούσε μόνη της, αποκάλυψε στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ: «μέσα στο ίδιο βράδυ χρειάστηκε να αλλάξω νοσοκομείο και βρέθηκα στο ασθενοφόρο να αναρωτιέμαι: “εκεί που ήμουν μια χαρά, γιατί βρίσκομαι να πεθαίνω στην Εθνική οδό; Θα προλάβω;”. Ευτυχώς, πήγαν όλα καλά».

Η Βασιλική Τρουφάκου μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη με τους γονείς της και τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της. Μένει στο Κουκάκι και όπως αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ!, πάει παντού. «Πάω στη λαϊκή όταν έχω χρόνο και θέλω να μαγειρέψω. Οι βόλτες μου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ήταν η πιο ωραία παρακαταθήκη της καραντίνας», είπε.

Η Βασιλική Τρουφάκου στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!

Η Βασιλική Τρουφάκου στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!

Η ηθοποιός πέρασε με πανελλήνιες στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, μετά μπήκε στη Δραματική Σχολή και ύστερα από λίγα χρόνια ξαναέπιασε το Πολυτεχνείο και αποφοίτησε. «Ήμουν καλή στις θετικές επιστήμες και μου αρέσουν οι σπουδές», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ως έφηβη δυσκολεύτηκε να σταθεί, óπως είπε. «Υπήρξαν και προβλήματα στην οικογένειά μου, οικονομικής φύσης, οπότε έγινε μια ανώμαλη προσγείωση. Επίσης, υπήρξαν θέματα υγείας στην οικογένεια. Άρα είχα μετάβαση στη σκληρή πραγματικότητα. Η ζωή δε χαρίζεται σε κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Βασιλική Τρουφάκου στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!

Η Βασιλική Τρουφάκου στη φωτογράφιση για τη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!

Σχετικά με την προσωπική της ζωή αρκέστηκε να πει πως: «Eίμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενη. Είμαι σε καλά φεγγάρια τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου. Είναι κάποια χρόνια, αλλά δε θέλω να πω παραπάνω». Όπως επισήμανε δεν ανεβάζει προσωπικές της στιγμές στα social media και επιλέγει να κάνει σχέση με ανθρώπους εκτός χώρου, διότι: «Mε ξεκουράζει. Έχει καημό η δουλειά μας, δυσκολία, διαρκές άγχος. [...] Όταν ο σύντροφός σου είναι εκτός χώρου, έχεις μια άλλου είδους προστασία, ξεκούραση και απόσταση».

Κατέληξε, λέγοντας πως όταν κάνει ένα λάθος, πρώτα θα θυμώσει, θα το θρηνήσει και μετά θα πει «life is life». «Προσπαθώ να μην κρατάω μεγάλους πόνους, είναι χειροπέδες. Πρέπει να συγχωρείς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top