Ετεοκλής Παύλου: Η ηλικία, η γνωριμία με την Ελένη Χατζίδου και τo ατύχημα

Η κόρη του, Μελίτα, είναι η μεγάλη του αδυναμία

Όσα είπε ο Ετεοκλής Παύλου για το μονόπετρο της Χατζίδου που έχει την υπογραφή του, στον αέρα του Breakfast@Star

Τον Ετεοκλή Παύλου τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τα «μάτια» της Ελένης Χατζίδου, όταν σε κάθε της συνέντευξη μιλούσε με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της. «Με προσέχει, με καμαρώνει για τη δουλειά μου, με νοιάζεται, είναι τόσο γλυκός και περιποιητικός», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου για τον Ετεοκλή, όταν ήταν έγκυος στο μωρό τους.

Ελένη Χατζίδου: «Ούτε ψυγείο ούτε τίποτα. Ετεοκλής μόνο και ξανανιώνεις»

Εδώ και δύο χρόνια, ο personal trainer έγινε καθημερινή μας συνήθεια μέσω της συχνότητας του Star, όταν μαζί με την Ελένη Χατζίδου ανέλαβε την παρουσίαση του Breakfast@Star.

Ετεοκλής Παύλου: Το βιογραφικό του 

  • Γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου του 1990 και είναι 33 ετών
  • Είναι personal trainer
  • Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία
  • Από μικρός έκανε πρωταθλητισμό
  • Στις 13 Οκτωβρίου του 2013, δέχτηκε πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει το ένα του πόδι 
  • O πολιτικός γάμος του με την Ελένη Χατζίδου έγινε τον Ιούνιο του 2019
  • Η κόρη τους γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2019
  • Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού και η βάπτιση της Μελίτας έγιναν στις 4 Σεπτεμβρίου 2021

Ετεοκλής Παύλου: H γνωριμία του με την Ελένη Χατζίδου

Όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια, η γνωριμία της με τον μετέπειτα σύζυγό της έγινε σε ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα, τον Αύγουστο του 2018. «Ήμουν με τον γυμναστή μου και τον βλέπω και λέω: “καλέ, τι κούκλος είναι αυτός”. Του είπα του Αλέξανδρου “Eρωτεύτηκα”». Το ίδιο βράδυ, μια φίλη της τής πρότεινε να ξεκινήσει personal training με τον δικό της γυμναστή και δείχνοντάς τον σε φωτογραφία, ανακάλυψε ότι ο personal trainer της φίλης ήταν ο Ετεοκλής.

«Την είχα δει στο γυμναστήριο και μου άρεσε πολύ, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι είναι η Ελένη Χατζίδου. Όταν την είδα να έρχεται στον στίβο… πανικοβλήθηκα, αλλά χάρηκα πάρα πολύ», είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ο Ετεοκλής Παύλου. 

Παύλου για Χατζίδου: Όταν τη γνώρισα, νόμιζα ότι δουλεύει σε... fast food!

Το ζευγάρι έχει 10 χρόνια διαφορά ηλικίας και κατάλαβε από την αρχή της γνωριμίας του ότι ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλον.

Ετεοκλής Παύλου: To ατύχημα που του στέρησε το ένα του πόδι

Σε ηλικία 23 ετών, ο Ετεοκλής Παύλου εργαζόταν στην υποδοχή ενός νυχτερινού μαγαζιού και δέχτηκε δύο πυροβολισμούς μετά από συμπλοκή και από τότε έχει πρόσθετο μέλος. 

Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου: «Σήμερα είναι δέκα χρόνια από το ατύχημά μου»

«Η σφαίρα με χτύπησε στην κοιλιά και πέρασε τα ζωτικά μου όργανα. Μου κόπηκε και η λαγόνια αρτηρία από τη δεξιά πλευρά, οπότε δεν πήγαινε αίμα στα κάτω άκρα…σηψαιμία, θρόμβωση κτλ. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Ήμουν έναν μήνα σε τεχνητό κώμα και το πόδι μου ακρωτηριάστηκε τότε», είχε αποκαλύψει το 2020, σε συνέντευξή του στο «The Dot».

«Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα πάλευα και θα έδινα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να κάνω τα αυτονόητα. Έδωσα ένα τεράστιο αγώνα για να μπορέσω να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη την ημέρα και σήμερα είμαστε εδώ, αυτά... », εξομολογήθηκε ο Ετεοκλής στο Breakfast@Star, δέκα χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημά του, με την Ελένη να του δίνει ένα ζεστό φιλί. 

 

Η μεγάλη αδυναμία και αγάπη του ζευγαριού είναι σαφώς η 4χρονη κόρη του, Μελίτα - Δήμητρα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top