Έλληνας ηθοποιός: «Μου ήρθε ένα μηχανάκι… Ευτυχώς έχω τα πόδια μου ακόμα»

Το σοβαρό τροχαίο που είχε πρωταγωνιστής της σειράς Το Νησί

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Από τη δεκαετία του '90 έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στο θέατρο και κρατώντας την προσωπική του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Έλεγα ότι δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου»

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λογοθέτη που το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και, μεταξύ άλλων, μίλησε μεταξύ άλλων για το σοβαρό τροχαίο που είχε στο παρελθόν

Φέτος, είδαμε τον Αλέξανδρο Λογοθέτη στη σειρά της ΕΡΤ Η Παραλία

Φέτος, είδαμε τον Αλέξανδρο Λογοθέτη στη σειρά της ΕΡΤ Η Παραλία

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είχε ατύχημα με τη μηχανή του, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματά του για τη σειρά Το Νησί στην οποία πρωταγωνιστούσε. «Είχα ένα ατύχημα σοβαρό με τη μηχανή, μια μέρα πριν ξεκινήσω τα βαριά μου γυρίσματα στο Νησί. Έκατσα πέντε μήνες εκτός. Σε αυτούς τους πέντε μήνες άφησα τη μηχανή, πήρα αυτοκίνητο, γνώρισα την Ευσταθία (σ.σ. την ηθοποιό Ευσταθία Τσαπαρέλη), έκανα διακοπές, ανάρρωσα, άλλαξε η ζωή μου... Την άφησα τη μηχανή, μου τέλειωσε πολύ απότομα μετά από 30 χρόνια», είπε. 

Ζευγάρια με ταλέντο: Οι ηθοποιοί που δε θυμάσαι ότι είναι στεφανωμένοι!

«Ήμουν σταματημένος στον δρόμο και μου ήρθε ένα μηχανάκι. Ευτυχώς έχω τα πόδια μου ακόμα. Θα μπορούσε να με είχε βρει στα πόδια. Δε με βρήκε όμως, όλα καλά», τόνισε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Εδώ κι αρκετά χρόνια η Ευσταθία Τσαπαρέλη κι ο Αλέξανδρος Λογοθέτης είναι μαζί και τρελά ερωτευμένοι! 

Εδώ κι αρκετά χρόνια η Ευσταθία Τσαπαρέλη κι ο Αλέξανδρος Λογοθέτης είναι μαζί και τρελά ερωτευμένοι! /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top