Γνωστή μαγείρισσα: «Βρήκα το τριών μηνών μωρό μου στην κούνια νεκρό»

Έτσι αντιμετώπισε τη μεγάλη απώλεια

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Γνωστή σεφ που έχει συνεργαστεί τηλεοπτικά με τους περισσότερους Έλληνες παρουσιαστές, έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Σοκάρουν όσα είπε η Νίκη Μερκούρη για το μωράκι που «έχασε»

Σοκάρουν όσα είπε η Νίκη Μερκούρη για το μωράκι που «έχασε»

Ο λόγος για τη Νίκη Μερκούρη που μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, αναφέρθηκε στην τραγωδία με το τριών μηνών μωρό της.

«Όταν έχασα το δεύτερο παιδί τον Σταυρούλη μου, όταν γεννήθηκε έκανε εμετούς, το πήγα στο νοσοκομείο του κάνανε εξετάσεις. Εννέα γιατροί κάνανε συμβούλιο και μου είπαν να το πάρω σπίτι. Για μια εβδομάδα πηγαίναν όλα καλά, στην εβδομάδα έγινε αυτό που δεν περίμενα να συμβεί», εξομολογήθηκε αρχικά.

Στο παρελθόν η Νίκη Μερκούρη συμμετείχε σε αρκετές πρωινές εκπομπές

Στο παρελθόν η Νίκη Μερκούρη συμμετείχε σε αρκετές πρωινές εκπομπές

«Κανένας δεν είναι εξοικειωμένος με τον θάνατο, πόσο μάλλον να βρίσκεις ένα πλάσμα τριών μηνών στην κούνια του καταμαύρο όπως το βρήκα εγώ. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα η αλήθεια είναι», συμπλήρωσε η σεφ.

Η Νίκη Μερκούρη εξήγησε πως δεν το ξεπέρασε ποτέ, ενώ ζήτησε βοήθεια από έναν πνευματικό στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα, όμως από εκείνη τη στιγμή μετά άλλαξε για πάντα η ζωή της. «Έκτοτε η Παναγια, ο Θεός μου χάρισαν δύο αγόρια», συμπλήρωσε σχεδόν συγκινημένη η γνωστή σεφ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top