Αλμπέρτο Μποτία: Τραγούδησε Φουρέιρα και μίλησε για τον γιο τους

«Η ζωή μου με το μωρό είναι απίστευτη»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αλμπέρτο Μποτία / Βίντεο Happy Day - Alpha

Για τη νέα ζωή του μετά τον ερχομό του γιου του και τη σύντροφό του Ελένη Φουρέιρα μίλησε σε μια σπάνια συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής, Αλμπέρτο Μποτία.

Μιλώντας στη Λίλα Κουντουριώτη και στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time, ο γνωστός ποδοσφαιριστής δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα του καθημερινότητα με το μωρό, ενώ δε δίστασε να τραγουδήσει... Ελένη Φουρέιρα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

«Η ζωή μου αυτή την περίοδο είναι μια νέα εμπειρία, επειδή, όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε, έχουμε ένα μωρό. Έχω ανακαλύψει έναν εντελώς καινούργιο κόσμο μαζί του. Εκείνος θα επιλέξει με τι θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αν θέλει, θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ», είπε ο Αλμπέρτο Μποτία απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία / Φωτογραφία αρχείου NDP

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ποιο τραγούδι της αγαπημένης του, Ελένης Φουρέιρα είναι το αγαπημένο και... τραγούδησε: «Είναι δύσκολο να επιλέξω ένα τραγούδι ως αγαπημένο μου, αλλά μου αρέσει περισσότερο η House μουσική. Από τα τραγούδια της Ελένης, το αγαπημένο μου είναι το “Τι κοιτάς”», είπε και προσπάθησε να το τραγουδήσει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Botia*3* (@botia_3)

 

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία κρατούσαν για καιρό τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι που στις αρχές του έτους «έσκασε» η είδηση για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.  Στις 7 Φεβρουαρίου 2023 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top