Εριέττα Κούρκουλου: «Θέλω να πω ένα συγγνώμη που χάθηκε έτσι μια γυναίκα»

Η ανάρτηση για την 50χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη που έχασε τη ζωή της

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση 4SGS Family & Pet Festival της Εριέττας Κούρκουλου

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος της 50χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, όταν σκυλιά την κατασπάραξαν στην αυλή του σπιτιού της.

Θεσσαλονίκη: «Tα σκυλιά αντέδρασαν γιατί άκουσαν το αλυσοπρίονο»

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, περίπου στις 14.30, σε περιοχή της Νεοχωρούδας. Τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πλησίασαν την αυλή του σπιτιού κι επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στη σκηνή του 4SGS Family & Pet Festival

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στη σκηνή του 4SGS Family & Pet Festival /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Εριέττα Κούρκουλου η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα των ζώων, ξέσπασε μέσα από το προφίλ της λογαριασμό στο Instagram, ρίχνοντας ευθύνες στον ιδιοκτήτη των σκυλιών.

«Τώρα είναι αργά να μιλήσουμε… Μια γυναίκα πέθανε με έναν βασανιστικό τρόπο. Όμως όταν λέμε ότι δε θα έπρεπε να αποκτά ο καθένας έναν σκύλο – ένα ζώο συντροφιάς, μας θεωρούν υπερβολικούς. Όταν περνάμε τους ενδιαφερόμενους από χίλιες διαδικασίες για να υιοθετήσουν έναν σκύλο, μας θεωρούν τρελούς. Γιατί είναι απλά ένας σκύλος. Σωστά; 

Απλά ένας σκύλος που στα λάθος χέρια μπορεί να γίνει δολοφόνος. Ένα ζώο φτιαγμένο για να λατρεύει τον άνθρωπο, κατάφερε ένας ασυνείδητος να τον φτάσει να σκοτώνει. Γιατί έτσι αποφάσισε να καλύψει το κενό του ανδρισμού του. Γιατί έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Γιατί η υποχρεωτική στείρωση είναι αντισυνταγματική. Γιατί η καταγραφή των ζώων είναι λάθος. Γιατί ακόμα και πολλές φιλοζωικές οργανώσεις χαρίζουν ζώα από εδώ κι από εκεί.  

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει ο κηπουρός που βρήκε κατακρεουργημένη την 50χρονη

Θέλω να πω ένα συγνώμη για την τραγική κατάσταση αυτής της χώρας σε ό,τι αφορά την υπεύθυνη κηδεμονία ζώων συντροφιάς. Ένα συγνώμη που χάθηκε έτσι μια γυναίκα – μητέρα δύο παιδιών. Ένα συγνώμη στα σκυλιά που θα τιμωρηθούν που έκαναν αυτό που τους έμαθε να κάνουν ένας ηλίθιος. Ένας ηλίθιος που είναι βέβαιο ότι δε θα τιμωρηθεί ποτέ και που θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί όταν του γίνει μια απλή σύσταση».

Οι αναρτήσεις της Εριέττας Κούρκουλου για το αδιανόητο συμβάν με τα σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

Οι αναρτήσεις της Εριέττας Κούρκουλου για το αδιανόητο συμβάν με τα σκυλιά στη Θεσσαλονίκη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top