Εύη Δρούτσα: «Bάλαμε τη Θεοδωρίδου με τον Τριαντάφυλλο για να τη βοηθήσει»

Πώς σχολίασε η στιχουργός τα όσα έγιναν μεταξύ των δύο καλλιτεχνών

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εύης Δρούτσα στο Happy Day

Η Εύη Δρούτσα, η γνωστή στιχουργός μεγάλων επιτυχιών, μίλησε για τον Γιώργο Αλκαίο, τον Τριαντάφυλλο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Εύη Δρούτσα το 2022/ NDP

Fame Story: «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο, αν συμβεί ξανά» - Έξαλλη η Εύη Δρούτσα

«Τον Γιώργο Αλκαίο τον είχε μια εταιρεία στο συρτάρι. Μου έλεγαν από εκεί "τι να τον δεις;". Λέω "εγώ θέλω να πάω να τον δω". Πάω και του λέω "θα σε κάνω εσένα..." και μου λέει "εμένα; Τι θα με κάνεις;". Τον έχω στηρίξει σαν παιδί μου», δήλωσε η Εύη Δρούτσα σε συνέντευξή της στο «Happy Day».

Τριαντάφυλλος: Απάντησε αν είχε ερωτική σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

«Τον Αλκαίο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου τους έχω στηρίξει το ίδιο, τους έχω σαν παιδιά μου. Τους λέγανε ότι δεν κάνουν. Εγώ την έκανα τη Νατάσα, μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος τότε ήταν ψηλά, οπότε βάλαμε τη Νατάσα μαζί του για να τη βοηθήσει. Όλα αυτά τα αποποιήθηκε η Νατάσα. Είναι πολύ άσχημο αυτό, θα σου βγει μετά», πρόσθεσε.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος στην απονομή του χρυσού της δίσκου, το 2007/ NDP

Νατάσα Θεοδωρίδου και Τριαντάφυλλος στην απονομή του χρυσού της δίσκου, το 2007/ NDP

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως πέταξε πλατινένιους δίσκους που της είχαν απονεμηθεί, επειδή είχαν χαλάσει με τα χρόνια. 

«Είχα βάλει κάποιους δίσκους σε τσάντες κι ήμουν έτοιμη να τους πάω στα σκουπίδια. Μερικούς τους πήγα δύο- τρεις. Με έπιασε η τρέλα μου εκείνη την ώρα. Με τα χρόνια, οι δίσκοι που έγραφαν "Εύη Δρούτσα", είχαν μαυρίσει. Ένιωθα πως οι χαλασμένοι πλατινένιοι δίσκοι μου έφερναν κακή ενέργεια. Δε θέλω να έχω αρνητική ενέργεια στο σπίτι μου, γιατί είμαι στα πάνω μου και θέλω να είμαι ελεύθερη», είπε χαρακτηριστικά η στιχουργός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top