Βικτώρια Καρύδα: Tα παιδιά έμαθαν από το ίντερνετ πώς πέθανε ο πατέρας τους

Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα και η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό του. Μιλώντας για τη μεγάλη αυτή απώλεια, αποκάλυψε πως τα παιδιά της, ηλικίας 9 και 11 ετών σήμερα, έμαθαν μέσω του διαδικτύου για τη δολοφονία του πατέρα τους. 

Η Βικτώρια Καρύδα στην επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου/ NDP

Η Βικτώρια Καρύδα στην επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου/ NDP

Βικτώρια Καρύδα: Ξεσπά μετά τη δίκη - «Εγώ τον άνδρα μου θέλω πίσω»

«Μου φαίνεται σαν να ήταν χθες. Δε θέλω να μιλήσω γι'αυτό γιατί είναι πολύ στενάχωρο. Από τη στιγμή που έχασα τον αντρούλη μου, δεν έχω όρεξη ούτε για γιορτές. Ό,τι προκύψει τελευταία στιγμή, αναλόγως τη διάθεση», είπε στο Happy Day το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσω της εκπομπής «Μy Style Rocks».

«Τα παιδιά είναι πολύ έξυπνα στην εποχή μας. Έχουν μπει στο διαδίκτυο και έχουν μάθει πώς πέθανε ο πατέρας τους. Το γνωρίζουν εδώ και τέσσερα χρόνια. Ήταν σοκ για μένα, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μάθουν και την αλήθεια», αποκάλυψε η Βικτώρια Καρύδα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2023, επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 33χρονο Βούλγαρο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018. Αντιθέτως, ο 37χρoνος αδελφός του καταδικασθένος, που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, αθωώθηκε, κατά πλειοψηφία, λόγω αμφιβολιών.

Οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Μακρή δεν έχουν εντοπιστεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top