Βικτώρια Καρύδα: Ξεσπά μετά τη δίκη - «Εγώ τον άνδρα μου θέλω πίσω»

Ισόβια στον βασικό κατηγορούμενο, απαλλαγή για τον αδελφό του

To ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου για τις δικαστικές εξελίξεις / Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ισόβια κάθειρξη, όπως και στο πρωτόδικο δικαστήριο, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 33χρονο Βούλγαρο ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Βούλας.

Δίκη Μακρή: «Λύγισε» η Καρύδα - «Τον είδα να πυροβολεί τον άντρα μου»

Επιπλέον με βάση τη δικαστική απόφαση, επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, ενώ το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα την χορήγηση ελαφρυντικών που αιτήθηκε ο κατηγορούμενος.

Ισόβια κάθειρξη, όπως και στο πρωτόδικο δικαστήριο, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 33χρονο Βούλγαρο ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή

Ισόβια κάθειρξη, όπως και στο πρωτόδικο δικαστήριο, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 33χρονο Βούλγαρο για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή 

Αντιθέτως, ο 37χρoνος αδελφός του που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία, αθωώθηκε, κατά πλειοψηφία, λόγω αμφιβολιών.

Βικτώρια Καρύδα: Συγκινούν τα Χρόνια Πολλά στον αδικοχαμένο σύζυγό της

Βικτώρια Καρύδα: «Εγώ τον άνδρα μου θέλω -  Τα παιδιά μου γράφουν ακόμα γράμματα στον μπαμπά τους»

«Τον άνδρα μου δε θα τον γυρίσει καμία απόφαση πίσω» δήλωσε η σύζυγός του δολοφονηθέντος, Βικτώρια Καρύδα, που βρέθηκε στο Εφετείο.

Βικτώρια Καρύδα: Ξεσπά μετά τη δίκη

Βικτώρια Καρύδα: «Τον άνδρα μου δε θα τον γυρίσει καμία απόφαση πίσω» / Screenshot από δελτίο ειδήσεων Star

Στις πρώτες της τηλεοπτικές δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης, ξέσπασε για τον χαμό του επιχειρηματία και πατέρα των παιδιών της.

«Καμία καταδικαστική απόφαση δε γυρίζει τον άνδρα μου πίσω» είπε αρχικά η Βικτώρια Καρύδα. «Αφαίρεσαν μία ψυχή, έφυγε ο άνθρωπός μου και μπαμπάς των παιδιών μου. Μου λείπει πάρα πολύ ο άνδρας μου. Πώς μπορώ εγώ να νιώθω; Ποιος θα μου γυρίσει τον άνδρα μου πίσω; Είναι ψυχολογικός πόλεμος και είμαστε εδώ 4,5 χρόνια και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ζω με αυτό τον θυμό και δε δέχομαι πως ο άνδρας μου δεν είναι εδώ μαζί μου», δήλωσε μιλώντας στον Alpha.

«Σκέφτομαι τον άνδρα μου κάθε μέρα, λείπει από τη ζωή μου. Ζω για τα παιδάκια μου, με κάνουν χαρούμενη αυτά και οι φίλοι μου. Θέλω τον άνδρα μου πίσω. Ζω με αυτό το βάρος και με αυτόν τον πόνο, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν χαρούμενες στιγμές στη ζωή μου. Τα παιδιά μου γράφουν ακόμα γράμματα στον μπαμπά τους και πιστεύουν σε ένα θαύμα» πρόσθεσε.

Ισόβια στον 32χρονο για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

«Για την κ. Καρύδα και τα παιδιά του ζητούμενο είναι ακόμη το ποιος έστειλε τους δολοφόνους, ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί» ανέφερε από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Μαρακάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top