Εύη Βατίδου: Χαμός με τον Κούγια στην Τσιμτσιλή - «Θα κάνω ό,τι γουστάρω!»

Απολογείται σήμερα στον ανακριτή μετά την ποινική δίωξη για κακούργημα

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για την ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα που ασκήθηκε στην Εύη Βατίδου/ Ηappy Day

Στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας κρατείται η Εύη Βατίδου, μετά την ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα που της ασκήθηκε. Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή. Συνήγορός της είναι ο πρώνη σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας.

Συνελήφθη η Εύη Βατίδου: Κατηγορείται ότι τραυμάτισε μια γυναίκα

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, στη Γλυφάδα. Η Εύη Βατίδου επέβαινε μόνη της στο όχημα της όταν αναβάτης σε μηχανή, χωρίς πινακίδες, την έβρισε και της έσπασε τον καθρέφτη του οχήματος. Στη μηχανή επέβαινε και μία γυναίκα, η οποία είναι ζευγάρι με τον οδηγό. Η πρώην Σταρ Ελλάς ακολούθησε τη μηχανή ενώ παράλληλα καλούσε το «100». Η πλευρά της κ. Βατίδου ισχυρίζεται ότι την οδήγησε σε απόμερο μέρος και τελικά η μηχανή ανετράπη κι έτσι προήλθε ο τραυματισμός της συνεπιβάτιδος. Η πλευρά του ζευγαριού που έπεβαινε στη μηχανή ισχυρίζεται ότι η κ.Βατίδου εμβόλισε τη μηχανή. 

Εύη Βατίδου: Παραμένει κρατούμενη μέχρι να απολογηθεί

«Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας ανήθικης και παράνομης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με κάποιες μηχανές, χωρίς καν αριθμό κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης μες τα άγρια μεσάνυχτα κι επειδή κάτι τον ενόχλησε, σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη, την έβρισε χυδαία κι ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή του και προσπάθησε να εξαφανιστεί», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας στο Happy Day.

To ρεπορτάζ του Happy Day για την κράτηση της Εύης Βατίδου

To ρεπορτάζ του Happy Day για την κράτηση της Εύης Βατίδου

Όταν δε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή του ζήτησε ευγενικά να «αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς», εκείνος απάντησε «θα κάνω ό,τι γουστάρω. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή, λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει».

Αλέξης Κούγιας/ φωτογραφία Eurokinissi

Αλέξης Κούγιας/ φωτογραφία Eurokinissi

«Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο. Αυτός ο αλήτης ανέβηκε στη μηχανή του και αφού έκανε αυτή την παράνομη συμπεριφορά,  προσπάθησε να εξαφανιστεί. Η πρώην συζυγός μου τον ακολουθεί, ενώ συγχρόνως έχει 10 κλήσεις στην αστυνομία και την οδήγησε στα κατσάβραχα. Σε μια στιγμή αυτός ανεβαίνοντας, ανετράπη κι έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της πρώην συζύγου μου. Ο ίδιος έπαθε κάτι γρατσουνιές. Η πρώην σύζυγός μου παρέμεινε εκεί και κάλεσε την αστυνομία», περιέγραψε ο γνωστός ποινικολόγος

Ο κ. Κούγιας με τον γιο του επισκέφθηκαν την τραυματία συνεπιβάτιδα της μηχανής στο νοσοκομείο, στην οποία τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι. 

 

Ο ποινικολόγος επισήμανε ότι «ο δράστης ισχυρίζεται ότι τον χτύπησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα η πρώην σύζυγός μου, ενώ το πρωτοφανές είναι ότι εξαφάνισαν τη μηχανή. Δεν υπάρχει φωτογραφία της χτυπημένης μηχανής πουθενά στη δικογραφία», ανέφερε.

«Σε αυτήν την περίπτωση, η πρώην σύζυγός μου είναι το απόλυτο θύμα», τόνισε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top