Κάτια Νικολαΐδου: «Moυ είχε ζητήσει να συλλυπηθώ για το παιδί του Οδυσσέα»

Τα λόγια της ηθοποιού ενώ ήταν στο νοσοκομείο, για τον θάνατο του γιου του

Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου, σε ηλικία 58 ετών. Η κηδεία της θα γίνει στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου, τη Δευτέρα 13/11 στις 11:00.

Τα δάκρυα της Ζήνας Κουτσελίνη για τον χαμό της φίλης της Κάτιας Νικολαϊδου

Με αφορμή τη δημόσια τοποθέτηση του πρώην συζύγου της, Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος είπε ότι νιώθει συντετριμμένος για τον χαμό της, ο αδελφός της εκλιπούσας ηθοποιού έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Το Πρωινό», αποκαλύπτοντας τι του είχε πει η αδελφή του, αλλά και άλλα συμβάντα που γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

«Δεν είμαι κάθαρμα» - Ο Σταμούλης ξεσπά για το διαζύγιο από τη Νικολαΐδου

«Οι ώρες που περνάω είναι δύσκολες και ο χρόνος είναι περιορισμένος, γιατί πρέπει να τρέξω τις διαδικασίες για τον “αποχωρισμό” της αδελφής μου… Απλά με έχουν ενημερώσει ότι έχει γίνει μια ανάρτηση από τον Οδυσσέα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι στον πρώτο καρκίνο που πέρασε η αδελφή μου το 2001, σε όλες τις χημειοθεραπείες, ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν δίπλα της, ήμουν εγώ. Χωρίς να θέλω να πω με αυτό, ότι ο Οδυσσέας ήταν απών. Στις χημειοθεραπείες όμως ήμουν εγώ δίπλα της και όπως καταλαβαίνετε, είμαι και ο μοναδικός που ξέρω όλες τις συνομιλίες που έχουν γίνει μεταξύ τους», είπε αρχικά ο Τάκης Νικολαΐδης. 

Kάτια Νικολαΐδου/ NDP

Kάτια Νικολαΐδου/ NDP

Στη συνέχεια, επιβεβαίωσε τα λόγια της ηθοποιού σε συνέντευξή της, ότι ο άντρας της αποφάσισε να φύγει και ότι της είχε κοστίσει ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια, σε ανθρώπινο επίπεδο. «Είναι η αλήθεια αυτή», επισήμανε ο αδελφός της. Αναφέρθηκε μάλιστα και σε μια συνεργασία του πρώην ζευγαριού μετά τον χωρισμό τους σε σίριαλ του Ant1 και διερωτήθηκε: «Αν είχε κάποιο πρόβλημα με τον άνθρωπο Οδυσσέα Σταμούλη η αδελφή μου πιστεύετε ότι θα δεχόταν να παίξει μαζί του;».

Κάτια Νικολαΐδου: Συντετριμμένος ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης

«Πολλά πράγματα δεν τα ξέρετε… και επειδή η αδελφή μου δε θα ήθελε να μπω σε αυτό το τρυπάκι γενικότερα, θα πω αυτό και θα είναι το τελευταίο. Πριν από λίγο καιρό, ο Οδυσσέας έχασε τον γιο του. Επειδή δεν είχα το τηλέφωνό του να επικοινωνήσω του εύχομαι βαθιά συλλυπητήρια γι΄αυτόν τον χαμό γιατί κι εγώ πατέρας είμαι. […] Στο διάστημα αυτό η αδελφή μου ήταν στο νοσοκομείο και παρόλο τον πόνο που πέρναγε, γύρισε και μου είπε: "θέλω να συλλυπηθείς για το παιδί του Οδυσσέα και όλο αυτό που περνάει". Αυτό ήταν η Κάτια. Η Κάτια δεν έχει κατηγορήσει ποτέ άνθρωπο. Και όσοι την πλήγωσαν, τους έχει δικαιολογήσει», εξομολογήθηκε ο Τάκης Νικολαΐδης.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι έρχονταν υβριστικά μηνύματα στο κινητό της αδελφής του, όταν πέθανε ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη, γιατί ο Τάκης Νικολαΐδης είχε παρέμβει σε τηλεοπτική εκπομπή, προκειμένου να διορθώσει τη λανθασμένη τοποθέτηση ότι το παιδάκι αυτό ήταν της Κάτιας Νικολαΐδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top