Κάτια Νικολαΐδου: Συντετριμμένος ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης

Η πρώτη αντίδραση για τον θάνατο της ηθοποιού

Η είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου συγκλόνισε και τον πρώην σύζυγό της, Οδυσσέα Σταμούλη. Η δημοφιλής ηθοποιός είχε εκφράσει, μάλιστα, την πικρία της για τον χωρισμό τους, ο οποίος ήρθε την περίοδο που η ίδια είχε διαγνωσθεί με καρκίνο. 

Νικολαϊδου: Ο γάμος με τον Σταμούλη, ο καρκίνος και ο επώδυνος χωρισμός

«Με την Κάτια έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια, αλλά είμαι συντετριμμένος. Είναι και απανωτά.. είναι μόνο στεναχώρια. Είμαι συντετριμμένος, έτσι κι αλλιώς ήμουν. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους», είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Οδυσσέας Σταμούλης, ο οποίος πενθεί για τον πνιγμό του 11χρονου γιου του στους Φούρνους, το περασμένο καλοκαίρι.

Κάτια Νικολαΐδου το 2019/ NDP

Κάτια Νικολαΐδου το 2019/ NDP

Η Κάτια Νικολαΐδου δε μιλούσε συχνά για την προσωπική της ζωή, όμως το 2018 είχε πει σε συνέντευξή της πως ο σύζυγός της την άφησε όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας της.

Oδυσσέας Σταμούλης, το 2023/ NDP 

Oδυσσέας Σταμούλης, το 2023/ NDP 

«Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει και να μη μου σταθεί. Χωρίσαμε όταν βρισκόμουν μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία και αυτό μου κόστισε περισσότερο και από την ασθένεια. Έρχεται μία μέρα που μπορεί να μην ξημερώσει άλλη και νιώθεις πως δε θα είναι εκεί για να σου κρατήσει το χέρι ως άνθρωπος νιώθεις άσχημα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top