Τα δάκρυα της Ζήνας Κουτσελίνη για τον χαμό της φίλης της Κάτιας Νικολαϊδου

Η υπόσχεση που έδωσε η παρουσιάστρια στην αδικοχαμένη ηθοποιό

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Θλίψη σκόρπισε η ξαφνική είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού Κάτιας Νικολαϊδου. Η ηθοποιός πάλεψε για χρόνια με τον καρκίνο, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο αδελφός της Τάκης με μια σπαρακτική ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Συντετριμμένη βγήκε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της Αλήθειες με τη Ζήνα το μεσημέρι της Πέμπτης, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Μια μέρα δύσκολη να μπορώ να διαχειριστώ την απώλεια ενός ανθρώπου που αγάπησε πολύ», είπε με τη φωνή της να σπάει. 

Κάτια Νικολαΐδου: «Έφυγες σαν άγγελος τη μέρα της γιορτής τους»

«Συνεργαστήκαμε πολύ δυνατά με πολλές αλήθειες στην κοινή μας συμβίωση. Ήμασταν συνοδοιπόροι για πολύ μεγάλο διάστημα, κι όταν αυτά τα μάτια ήρθαν απέναντί μου για να κάνουν για την εκπομπή που μόλις είχε αποχωρήσει η Σοφία Αλιμπέρτη, αμέσως κατάλαβα ότι της άξιζε αυτή η θέση. Η Κάτια ήταν πολύ σπουδαίο πρόσωπο, πολύ δυνατή γυναίκα», συμπλήρωσε η Ζήνα. 

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η ηθοποιός, την οποία αποκαλούσε «αδερφή της», τη στήριξε την πρώτη χρονιά της εκπομπής. Μάλιστα, είχε εμφανιστεί στις Αλήθειες με τη Ζήνα και η μητέρα της, όπου αναφέρθηκαν στην περιπέτειά της με τον καρκίνο.  

Κάτια Νικολαΐδου: Συντετριμμένος ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης

Αμέσως μετά από ένα παλιότερο βίντεο όπου η αείμνηστη ηθοποιός μιλούσε για την υιοθεσία, η Ζήνα «λύγισε». «Σου υπόσχομαι Κάτια η εκπομπή που θα κάνουμε για τις υιοθεσίες θα είναι αφιερωμένες σε εσένα και στην προσπάθειά σου όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε ολόκληρη της εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top