Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Λένε διάφορα, μετά ντρέπονται και σου ζητούν συγνώμη»

Η παρουσιάστρια του Shopping Star και η σχέση της με τα social media

Όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα αρνητικά σχόλια και τα block στο instagram/ απόσπασμα από Breakfast@Star

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια έκανε μια λαμπερή εμφάνιση σε launch party που διοργάνωσε μεγάλη εταιρία ρούχων και μίλησε για την παρουσίαση του Shopping Star, τα σχόλια στο Twitter και τα… block στο Instagram.

H λαμπερή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο launch party/ NDP Νίκος Δρούκας

H λαμπερή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο launch party/ NDP Νίκος Δρούκας

Η Ηλιάνα στο σαλόνι του Shopping Star - Οι backstage φωτογραφίες

«Δε με ενδιαφέρουν τα σχόλια που λέγονται για μένα, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα και έχουν να μου προσφέρουν κάτι με το σχόλιό τους. Δεν είμαι από αυτούς που θα ψάξουν τι γράφουν για εκείνους στο Twitter. Γιατί κάθονται και τα ψάχνουν;» είπε αρχικά το μοντέλο και παρουσιάστρια του Shopping Star στο Breakfast@Star.

Σε ερώτηση που της έγινε για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος λέει για την ίδια ότι θέλει απεγνωσμένα να είναι στην τηλεόραση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διερωτήθηκε: «Ενώ ο Λάκης δε θέλει;», ενώ πρόσθεσε πως θα τον κεράσει ένα ποτό και θα το λύσουν οι δυό τους.

«Οι άνθρωποι λένε διάφορα για να είναι και στην τηλεόραση, για να γίνονται συζήτηση γιατί πλέον το "ξέσπασμα" στους τίτλους πουλάει. Μετά σε βλέπουν στον δρόμο, ντρέπονται και σου ζητούν συγγνώμη. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα», ανέφερε το διάσημο μοντέλο.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν κάνει μπλοκ στα social media, απάντησε: «Όχι καλέ, γιατί να κάνω μπλοκ στο Instagram; Τι είμαι 5 χρόνων; Δεν τα έχω αυτά, δε με ενδιαφέρει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top