Χάρις Αλεξίου: «Έχω κάνει κομπαρσιλίκι στο Χτυποκάρδια στο θρανίο»

Η αποκάλυψη της μεγάλης τραγουδίστριας που μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε!

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή Watch Next

Η Χάρις Αλεξίου είχε αγάπη στην υποκριτική πολλά χρόνια πριν τον Maestro και τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Μάλιστα από τότε που ήταν μόλις 12 χρόνων

Χάρις Αλεξίου: Στους Παξούς για τα γυρίσματα του Maestro

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η μεγάλη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα, αρκετά χρόνια πριν γίνει διάσημη, όταν έπαιξε και στον κινηματογράφο πλάι στην εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη

Κι όμως η Χάρις Αλεξίου υπήρξε κομπάρσα σε ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κι όμως η Χάρις Αλεξίου υπήρξε κομπάρσα σε ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Χάρις Αλεξίου: Στα Χτυποκάρδια στο θρανίο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όπως αποκάλυψε η Χάρις Αλεξίου στην εκπομπή Watch Next, στα 12 της χρόνια έπαιξε στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ως κομπάρσος στην ταινία Χτυποκάρδια στο θρανίο.

Όπως είπε: «Έχω κάνει κομπαρσιλίκι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, στο Χτυποκάρδια στο θρανίο. Μια γειτονοπούλα μου έκανε κομπαρσιλίκι, και μου λέει ”θέλεις να έρθεις κι εσύ σήμερα που θα πάμε στο Μαρούσι;”». 

Χάρις Αλεξίου: «Νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα την καριέρα μου»

Συνέχισε, λέγοντας ότι: «Ήμουν 12, και πήγα μαζί της. Κι έζησα όλο αυτό, το όλη μέρα στο προαύλιο του σχολείου με τις ποδιές. Ήμουν μαθήτρια όχι στην ίδια τάξη, στο μπούγιο εκεί πέρα που τρέχουνε τα κορίτσια, που τη χαιρετάνε, στο φινάλε. Δε θα με δεις, εκτός κι αν υπάρχει τρόπος κάποιος να το ψάξει εκεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top