Αντιγόνη Κουλουκάκου: To modelling, ο σύντροφος και η εγκυμοσύνη της

Έγκυος στο πρώτη της παιδί η ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς

Όσα είχε πει η Αντιγόνη Κουλουκάκου για τη σχέση με τον σύντροφό της, τον περασμένο Ιούνιο- βίντεο από ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 της ΕΡΤ

Την Αντιγόνη Κουλουκάκου τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς»,  στην οποία υποδύεται την Ιουλία Βρεττάκου.Τώρα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, όχι μόνο επαγγαλματικά, αλλά και προσωπικά, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά!

«Ανακαλύπτω πράγματα που δε φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μια κρυμμένη εσωτερική δύναμη. Όταν μου συμβαίνει κάτι ευχάριστο, τότε το θεωρώ ευλογία, και αυτή είναι μια ευλογημένη περίοδος», περιέγραψε για την εγκυμοσύνη της στο περιοδικό BEAUTÉ. 

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η σχέση με τον σύντροφό της και τα παιδιά του

Ο σύντροφός της, Νίκος Ράικος, δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz, είναι ψυχολόγος, δε συμμετέχει σε καλλιτεχνικά events -γι΄αυτό και τον έχουμε δει μόνο μέσα από stories της στο Ιnstagram- και έχει δύο παιδιά. 

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το παρασκήνιο της πρότασης γάμου από τον σύντροφό της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο σύντροφός της με τις βέρες τους- screenshot από ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο σύντροφός της με τις βέρες τους- screenshot από ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4

«Με όλο τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική μητέρα τους, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει ακόμη περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους», ανέφερε στη συνένετυξή της. 

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Όσο έχει τον σύντροφό της δε φοβάται κανέναν!

Στο παρελθόν η ηθοποιός με μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram είχε αποκαλύψει πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της, ποζάροντας με τον αρραβωνιαστικό της, φορώντας τις βέρες τους.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το instastory με τον σύντροφό της μέσα στο ασανσέρ

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το instastory με τον σύντροφό της μέσα στο ασανσέρ

«Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη και ευλογημένη καθημερινά και στα δύσκολα και στα εύκολα εδώ και χρόνια. Απ’ την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις και να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δε φοβάμαι κανέναν και μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα», είχε αναφέρει στην ανάρτησή της, η οποία δεν υπάρχει πια στο instagram.

Full in love: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με τον αρραβωνιαστικό της στο ασανσέρ

Η πρόταση γάμου ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο του Νίκου Ράικου, αν και το ζευγάρι ζει ήδη σαν παντρεμένο. 

Μιλώντας για το παρασκήνιο της πρότασης γάμου, είχε πει στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ:  «Aνοίγαμε τα δώρα τα Χριστούγεννα και ανάμεσα στα δώρα βλέπω ένα κουτάκι, εγώ νόμιζα ότι θα είναι κάποιο κόσμημα, αλλά τελικά ήταν δύο βέρες. Πήραμε ένα βυζαντινό δαχτυλίδι, το προσαρμόσαμε σε εμάς και το κάναμε βέρες. Έχω δαχτυλίδι αρραβώνων, είναι πάλι ένα βυζαντινό δαχτυλίδι με μία πέρλα. Αυτές τώρα είναι οι βέρες, με τις οποίες θα παντρευτούμε όταν με το καλό το αποφασίσουμε να πάμε στην εκκλησία. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει κάτι», είχε εξομολογηθεί η Αντιγόνη Κουλουκάκου. 

Το modelling και η καριέρα στο εξωτερικό 

Η ηθοποιός ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στο εξωτερικό και αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον στις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει είναι η ευγένεια, η απλότητα και η ηρεμία που εκπέμπει.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Όσα δε γνωρίζουμε για εκείνη

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου σπάνια αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, την οποία θέλει να κρατά για τον εαυτό της, όπως έχει πει. 

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το παρασκήνιο της πρότασης γάμου από τον σύντροφό της

Από όσα έχουμε μάθει για εκείνη μέχρι σήμερα:

  • είναι γεννημένη ανήμερα 15αύγουστου. Μην ψάξετε την ηλικία της, δε θα τη βρείτε... 
  • κατάγεται από τη Μάνη
  • έζησε για χρόνια στο εξωτερικό όπου εργάστηκε ως μοντέλο, κάνοντας εμφανίσεις σε διεθνείς πασαρέλες
  • έπαιξε ως ηθοποιός στην ιταλική τηλεόραση και τον κινηματογράφο

«Σπούδασα στην Ιταλία Νομική και μετά πήγα εκεί σε δραματική σχολή. Από εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα μου», είχε πει η Αντιγόνη Κουλουκάκου για το ξεκίνημά της.

Η σχέση της με τα social media είναι καλή, αλλά όπως έχει παραδεχτεί η ηθοποιός της πήρε περίπου δύο χρόνια να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα των posts. Ωστόσο, κάθε καλοκαίρι κάνει ένα διάλειμμα από αυτά, απέχοντας για ένα διάστημα, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν από τον Σεπτέμβριο.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Ο λόγος που απείχε από το Instagram κάθε καλοκαίρι

«Είμαι πολύ ελεύθερη ως άνθρωπος. Σε ηλικία 14 ετών είπα στους γονείς μου "δε με ενδιαφέρει αν θα είστε μαζί. Είσαι η μαμά μου, είσαι ο μπαμπάς μου, να είστε καλά. Δε σας ανήκω, δε μου ανήκετε". Η μαμά μου έλεγε "δε χωρίζω για σας" και ο μπαμπάς μου ήταν ένας υπέροχος μποέμ τύπος, αλλά δεν ήταν μπαμπάς. Έχω μεγαλώσει με πολλή αγάπη και χωρίς καθόλου κόμπλεξ», είχε πει καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη. 

Η απόγνωσή της όταν έφτανε κοντά σε χολυγουντιανές ταινίες, αλλά δεν έπαιρνε τον ρόλο

Σε συνέντευξή της στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για τις φορές που έφτασε κοντά στη συμμετοχή σε χολιγουντιανές ταινίες, χωρίς να πάρει τελικά τον ρόλο, κάτι που την έκανε να νιώθει απόγνωση. 

«Έφτασα κοντά αλλά δεν ήπια νερό στο “Ocean’s 11”, στo “Το Rome with Love” του Γούντι Άλεν, σε τρία James Bond. Σε όλα στην τελική τριάδα, με τους ίδιους casting director και με έπαιρνε η ατζέντισσά μου και μου έλεγε “όχι αυτή τη φορά”. Άκουγα μόνο “όχι”», δήλωσε. 

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και το μήνυμά της

«Για τον Γούντι Άλεν είπα στην ατζέντισσά μου “βάλε με να κάνω την κομπάρσα” στην απόγνωσή μου, γιατί είχα κάνει 10 οντισιόν για πρωταγωνιστικούς ρόλους και δεν πήρα κανέναν. Μήπως πρέπει να ξεκινήσω από χαμηλά; Και μου είπε “δεν πάει έτσι”» είχε αποκαλύψει τότε.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: H συνάντηση με τον Αλ Πατσίνο και η ατάκα που της είπε

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε αποκαλύψει την ευχάριστη συνάντηση που είχε με τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό, Αλ Πατσίνο.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στην Επίδαυρο, τον Αύγουστο του 2022/ NDP Θωμάς Δασκαλάκης

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στην Επίδαυρο, τον Αύγουστο του 2022/ NDP Θωμάς Δασκαλάκης

«Το όνομά μου στο εξωτερικό είναι σημαντικό γιατί αναφέρεται στην αρχαία τραγωδία. Όταν είπαν στον Αλ Πατσίνο το όνομά μου, ήρθε και μου είπε ότι “Δεν είσαι μόνο μια ζωντανή τραγωδία, είσαι μια όμορφη τραγωδία”», της είπε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top