Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το παρασκήνιο της πρότασης γάμου από τον σύντροφό της

Όσο αποκάλυψε στο «Στούντιο 4», όπου βρέθηκε καλεσμένη

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Ποζάρει topless η «Ιουλία» από τη Γη Της Ελιάς

Η «Ιουλία» από τη «Γη της Ελιάς», αν και σπανίως μιλά για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής πώς της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της, Νίκος Ράικος, που είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα.

Κουλουκάκου: «Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με τα προσωπικά μου»

«Ανοίγαμε τα δώρα τα Χριστούγεννα και ανάμεσα στα δώρα βλέπω ένα κουτάκι, εγώ νόμιζα ότι θα είναι κάποιο κόσμημα αλλά τελικά ήταν δύο βέρες. Πήραμε ένα βυζαντινό δαχτυλίδι, το προσαρμόσαμε σε εμάς και το κάναμε βέρες. Έχω δαχτυλίδι αρραβώνων, είναι πάλι ένα βυζαντινό δαχτυλίδι με μία πέρλα. Αυτές τώρα είναι οι βέρες, με τις οποίες θα παντρευτούμε όταν με το καλό το αποφασίσουμε να πάμε επισήμων στην εκκλησία. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει κάτι», εξομολογήθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου. 

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το παρασκήνιο της πρότασης γάμου από τον σύντροφό της

Η σπάνια αναφορά της Αντιγόνης Κουλουκάκου στον σύντροφό της και στην πρόταση γάμου που της έκανε

Τα Χριστούγεννα θυμίζουμε η ηθοποιος είχε ανακοινώσει ότι αρραβωνιάστηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό της με μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία πόζαραν και οι δύο με τις βέρες τους.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top