Κουλουκάκου: «Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με τα προσωπικά μου»

Όσα είπε η τηλεοπτική «Ιουλία» στην κάμερα του Πρωινού

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» κατάφερε να μπει στην καρδιά του απλού κόσμου, ο οποίος αρκετά συχνά την πλησιάζει για να φωτοτογραφηθεί μαζί της και να τη ρωτήσει για τις εξελίξεις.

Η Γη της Ελιάς: Πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι αποχωρεί από τη σειρά! 

Η τηλεοπτική «Ιουλία», απαντώνας σε σχετική ερώτηση, εξήγησε πώς διαχειρίζεται το κομμάτι της δημοσιότητας και το γεγονός ότι οι paparazzi την απαθανατίζουν σε προσωπικές στιγμές με τον αγαπημένο της.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Ήμουν ένα κοριτσάκι που ψώνιζε Gucci και Prada»

«Δεν το βλέπω έτσι, δεν ελέγχω κάτι, εγώ συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά. Αισθάνομαι ότι κάνω μία δουλειά που ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει, έχει επιτυχία αλλά εγώ είμαι στρατιώτης. Δηλαδή χτυπάω κάρτα, πάω το πρωί και δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι συμβαίνει έξω. Το ότι εσείς είστε εδώ πέρα και περιμένετε, είναι λίγο άβολο», ανέφερε αρχικά στην κάμερα του «Πρωινού» και στον Γρηγόρη Μπάκα.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με τα προσωπικά μου»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με τα προσωπικά μου»

«Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Μωρέ δεν είναι ένα κομμάτι που θες να το κρατάς για τον εαυτό σου; Να είναι δικό σου; Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό», εξομολογήθηκε στη συνέχεια. 

Με μια φωτογραφία που τους έδειχνε να φορούν στα χέρια τους βέρες, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τα περασμένα Χριστούγεννα στους followers της στο Instagram πως αρραβωνιάστηκε τον επί δύο χρόνια σύντροφό της.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top