«Ο Σταμούλης είναι σε τραγική κατάσταση. Αναγκάζεται να παίξει σε κωμωδία»

Ο ηθοποιός επιτρέφει στο θέατρο δύο μήνες μετά τον πνιγμό του γιου του

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Οδυσσέα Σταμούλη/ Το Πρωινό

Μετά την απώλεια του 11χρονου γιου του, ο Οδυσσέας Σταμούλης επιστρέφει στο θέατρο. Η είδηση του πνιγμού του μικρού Χρήστου στην παραλία των Φούρνων, τόπο καταγωγής της μητέρας του, συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, το περασμένο καλοκαίρι. 

Οδυσσέας Σταμούλης: Επιστρέφει στο θέατρο μετά τον θάνατο του γιου του

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Οδυσσέα Σταμούλη για πρώτη φορά μετά την κηδεία του γιου του, έξω από το θέατρο Αυλαία, χωρίς ο ηθοποιός να προβαίνει σε κάποια δήλωση.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ηθοποιό, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά πως «είναι σε τραγική κατάσταση» και πως αναγκάστηκε να επιστρέψει στο θέατρο εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, παρά το βαρύ πένθος για τον γιο του, ο Οδυσσέας Σταμούλης αναγκάστηκε να παίξει σε κωμωδία, επισήμανε ο παρουσιαστής.

«Επειδή μίλησα μαζί του πριν δυο βδομάδες και είπαμε μερικά πράγματα. Είναι σε τραγική κατάσταση να ξέρετε. Δε θα επέλεγε να παίξει στο θέατρο, αλλά η οικονομική δυσχέρεια, -γιατί έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα-, τον αναγκάζει να παίξει στο θέατρο και σε μια κωμωδία», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Οδυσσέας Σταμούλης: Στη Σάμο ο ηθοποιός δίπλα στο νεκρό παιδί του

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι ο ηθοποιός είναι όλη μέρα είναι με ψυχολογική υποστήριξη και το βράδυ θα πρέπει να βρίσκει τη δύναμη να πάει να παίξει κωμωδία. Πρόσθεσε πως του ζήτησε να γίνει μια κουβέντα, αλλά ο ίδιος δεν αισθάνεται ακόμη έτοιμος. «Δεν ήξερα τι να του πω. Δεν ξέρω πώς είναι ένας γονιός να χάνει το παιδί του. Ό,τι και να του έλεγα θα ήταν ψεύτικο και ηλίθιο», σημείωσε.

O Oδυσσέας Σταμούλης σε άθλια κατάσταση στην κηδεία του γιου της/ ΝDP

O Oδυσσέας Σταμούλης σε άθλια κατάσταση στην κηδεία του γιου της/ ΝDP

«Ο άνθρωπος είναι χάλια, εγώ τον άκουσα μια μέρα και δεν έβγαινε η φωνή του. Ήταν καταρρακωμένος και ο άνθρωπος αυτός βρήκε τη δύναμη να πάει στις πρόβες», κατέληξε ο παρουσιαστής. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top