Γεωργιάννα Νταλάρα: «Εκτιμώ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη, μέχρι εκεί»

«Είχα σκεφτεί να υπογράφω τα έργα μου με άλλο όνομα, θα ήταν μέγα λάθος»

Στην έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Βουνά, ζώα και ξωτικά» που παρουσιάσε η Γεωργιάννα Νταλάρα μίλησε για την ενασχόλησή της με την Τέχνη, ενώ στο event έδωσε το παρών και ο πατέρας της, Γιώργος Νταλάρας.

Γιώργος Νταλάρας: Στην έκθεση ζωγραφικής της κόρης του, Γεωργιάννας

«Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να γίνουν γονείς. Κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από ‘κει και πέρα φέρεται δίκαια προς την οικογένειά του και προς αυτούς που αγαπάει», επισημαίνει στην κάμερα της ΕΡΤ η Γεωργιάννα Νταλάρα, σημειώνοντας: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη, μέχρι εκεί».

«Κατάλαβα ότι η Γεωργιάννα είχε καλλιτεχνική φλέβα από τη στιγμή που γεννήθηκε. Ξεκίνησα αργά, με τάξη και μέσα σε λίγο καιρό άρχισε να κάνει άλματα. Είναι αξιοθαύμαστη», δηλώνει ο Γιώργος Νταλάρας για την κόρη του, εξομολογούμενος πως είναι και χαζομπαμπάς και χαζοπαππούς.

Άννα Νταλάρα-Γεωργιάννα Νταλάρα-Γιώργος Νταλάρας 

«Ο πατέρας κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος: αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένος. Ο παππούς δεν κάνει αυτό το λάθος. Είναι θέμα ωριμότητας νομίζω, μεγαλώνοντας μαθαίνουμε», προσθέτει ο επιτυχημένος ερμηνευτής.

«Μεγάλωσα ως αγοροκόριτσο. Επειδή δεν είχα αδέλφια και είχα φίλους αγόρια, ίσως να επηρεάστηκα από αυτό», τονίζει η Γεωργιάννα Νταλάρα σε άλλο σημείο.

«Όλοι έχουμε ένα όνομα, δεν νομίζω ότι μου στάθηκε εμπόδιο σε κάτι. Οφείλουμε να συμβιβαστούμε με αυτό, κάποιοι το αλλάζουν. Η μαγκιά είναι να το κρατήσεις. Είχα σκεφτεί να υπογράφω έργα με άλλο όνομα, θα ήταν όμως μέγα λάθος, γιατί θα ήταν αποφυγή», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Γεωργιάννα Νταλάρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top