Αντζελίνα Τζολί: Γυρίσματα για την Κάλλας στην ιστορική θαλαμηγό Χριστίνα

Στον Πύργο Ηλείας η χολιγουντιανή σταρ για τη ζωή της Ελληνίδας σοπράνο

Δείτε το βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Αέρας Χόλιγουντ στη χώρα μας, με την Αντζελίνα Τζολί να συναντάει τη Μαρία Κάλλας χάρη στην νέα της ταινία με τίτλο Maria

Αντζελίνα Τζολί: Πού ζήτησε να πιει το τσάι της στα γυρίσματα στον Πύργο;

Η ηθοποιός βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στον Πύργο Ηλείας για τα γυρίσματα, ενώ σκηνές κινηματογραφούνται και στην ιστορική θαλαμηγό Χριστίνα.  

Η Αντζελίνα Τζολί έξω από το θέατρο Απόλλων στον Πύργο Ηλείας

Η Αντζελίνα Τζολί έξω από το θέατρο Απόλλων στον Πύργο Ηλείας

Αντζελίνα Τζολί: Στην αγαπημένη θαλαμηγό της Κάλλας και του Ωνάση

Η Τζολί μεταφέρθηκε με σκάφος στο Χριστίνα, εκεί όπου η αύρα του Αρη και της Μαρίας είναι ακόμα ζωντανή. O ναυπηγός κι αναμορφωτής της θαλαμηγού, Kωστας Καράμπελας, μίλησε αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star : «Το μπαρ έχει πάνω του διασκησμητικά στοιχεία από δόντια φάλαινας με σχεδιασμένες τις περιπέτειες του Οδυσσέα. Το ξύλο είναι από πειρατικό πλοίο που είχε εντοπίσει ο ίδιος ο Ωνάσης... Η παράσταση που υπάρχει πάνω στην πλατφόρμα της πισίνας με τον πρίγκιπα αλλά και τον ταύρο, ήταν μια από τις επιλογές του Ωνάση». 

Αντζελίνα Τζολί: Οι πρώτες εικόνες από την άφιξή της στην Ηλεία

Μεγάλο στοίχημα για την Τζολι η ερμηνευτική κι η ενδυματολογική της μεταμόρφωσή, όπως εξηγεί στο Star ο σκηνοθέτης Σπύρος Ταραβήρας: «Θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν όπως έχω πληροφορηθεί κάποια γνωστά κοστούμια, τις γούνες που χρησιμοποιούσε η ίδια η Κάλλας και τα έχουν δανειστεί από αυτούς που είναι σημερινοί κάτοχοι. Πιστεύω ότι σημαντικότερο κομμάτι είναι η ερμηνευτική δεινότητα, αλλά δεν το φοβάμαι», δήλωσε σχετικά.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top