Αντζελίνα Τζολί: Πού ζήτησε να πιει το τσάι της στα γυρίσματα στον Πύργο;

Πότε θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στην Ελλάδα;

Τις τελευταίες ώρες όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον Πύργο Ηλείας, όπου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Μaria».Πρωταγωνίστρια είναι η Αντζελίνα Τζολί η οποία θα ενσαρκώσει τη σπουδαία σοπράνο, Μαρία Κάλλας

Αντζελίνα Τζολί: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη μεταμόρφωσή της σε Κάλλας

Ο φακός έχει «τσακώσει» την ηθοποιό έξω από το θέατρο Απόλλων που την είδαμε με το χτένισμα της θρυλικής τραγουδίστριας, με μια σικάτη τουαλέτα να κατευθύνεται στο σημείο των γυρισμάτων.

Ο γιος της Αντζελίνα Τζολί δείπνησε σε εστιαρλοριο του Πύργου Ηλείας

 

Μαζί της είναι ο γιος της, Μάντοξ, ο οποίος εργάζεται στο σετ ως βοηθός. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής 15/10, πήγε σε εστιατόριο της περιοχής και αφού γευμάτισε πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.


Ο ρεπόρτερ Κώστας Γκελντής μιλώντας στο Breakfast@star αποκάλυψε πως η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στη θαλαμηγό «Christina Ο» και λίγο πριν συνεχιστούν τα γυρίσματα της ταινίας ζήτησε να πιει το τσάι της στην δική της κούπα.

Μπορεί να έχει ακουστεί ότι η Αντζελίνα έχει ζητήσει να μείνει στη θαλαμηγό «Christina Ο», αλλά τελικά μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της παραγωγής διαμένει σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Σκαφιδιά.

Τα γυρίσματα στην Ηλεία ολοκληρώνονται αύριο, Τρίτη 17/10 και θα συνεχιστούν στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο και θα διαρκέσουν συνολικά 9 μήνες.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top