Αντζελίνα Τζολί: Οι πρώτες εικόνες από την άφιξή της στην Ηλεία

Στην Ελλάδα η πασίγνωστη ηθοποιός

Η Αντζελίνα Τζολί, η οποία υποδύεται τη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας στην ταινία «Maria», κατέφτασε πριν από λίγες ώρες στη χώρα μας.

Το πρωί της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στον Πύργο Ηλείας και συγκεκριμένα στο θέατρο Απόλλων. Το patrisnews δημοσίευσε εικόνες από την άφιξή της στο θέατρο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στο θέατρο Απόλλων, η χολιγουντιανή σταρ και το κινηματογραφικό συνεργείο του “Maria”, θα μεταφερθούν στο Κατάκολο και στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O, όπου θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός έκανε γνωστή την επιθυμία της να φιλοξενηθεί στην πολυτελή θαλαμηγό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πού θα μείνει τελικά.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η διαμονή στη θαλαμηγό κοστίζει 100.000 ευρώ την ημέρα, ποσό που θα αναλάβει η εταιρεία παραγωγής.

Δείτε το βίντεο από το patrisnews

Η ερμηνεία της Τζολί ως Μαρία Κάλλας, που θα γυριστεί στην Ηλεία, αναμένεται να σχολιαστεί. Η βραβευμένη ηθοποιός ενημερώνεται διαρκώς για τις εργασίες που γίνονται ώστε όλα να είναι έτοιμα τον προβλεπόμενο χρόνο, την ώρα που τα μέτρα ασφαλείας ενισχύονται.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν συνολικά εννέα μήνες. Ήδη έχουν ξεκίνησει στο Παρίσι, ενώ συνεχίζονται στον Πύργο Ηλείας και στο Δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας. Η παραγωγή θα βρεθεί επίσης, στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top